23.9.15

THROW IT BACK TO ENGLAND • BLACK AND WHITE

23.9.15

Oh, wat een heerlijk weekje hadden wij in de voorjaarsvakantie toen we in Engeland waren. 

Ik en een heleboel andere meiden hadden ervoor gekozen om onze vakantie op te offeren om naar school te gaan in Christchurch, een fijn stadje langs de Engelse kust. We verbleven daar in gastgezinnen, gingen 's ochtends dus naar een internationale school en in de middag reden we een poosje in busjes naar de mooiste plekjes in de omgeving. Ken je die enorm leuke strandhuisjes die in elk stadje langs de kust zijn te vinden? Ze zijn zo pretty! In alle kleurtjes; soms lopen ze ook nog in elkaar over wat een heel leuk beeld geeft vanaf een afstand.


WEST LULWORTH

Moh, dit ijsje was te lekker! De huizen in dit pittoreske stadje waren allemaal zo fotogeniek en echt Engels. 


Ik weet nog dat we ons op een middag verveelden en ik het park gingen zitten. Muziekje op en genieten van het lekkere weer. Ja, het was lekker weer in Engeland toen wij er waren. 


DURDLE DOOR 

Hier maakten we de mooiste zonsondergang evah mee. Het was ook zo'n prachtige plek! Lopend op een pad omgeven door rotsen, kwamen we aan bij een overzicht over de zee en zagen we de zon langzaam wegzakken in de zee. De rots die je kan zien op de foto noem je 'Durdle Door' en ik zag pas geleden een foto van Jacksgap die er ook was geweest. Grappig.


BOURNEMOUTH

In de parken van grote steden zijn er ook heel vaak eekhorens te vinden. Deze raakte zelfs mijn hand nog aan; dacht zeker dat ik eten voor 'm had. Neh neh. Maar, toch, hele mooie diertjes!

WAT VINDEN JULLIE VAN DEZE ZWART EN WIT FOTO'S? VAKER DOEN? 

20 opmerkingen :

 1. Wat super leuk en prachtige foto's!! Heel mooi in zwart wit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh toch wel fame momentje als Jack er ook is geweest haha ;) Keimooie foto's, ik houd altijd wel van zwart-wit!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he, zo grappig haha! Dankjewel, zwartwit is gewoon zo fiiiiijn.

   Verwijderen
 3. wauwwauwwauwwauw.... Zulke mooie foto's! En dat zwart-witte maakt het eigenlijk alleen maar mooier en ook een beetje mysterieus... Ik snap wel dat je voor deze leukheid, gezelligheid en prachtigheid (zo ziet het er in ieder geval uit) je vakantie 'opoffert' :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat mysterieuze trekt me ook zo aan in zwart wit foto's! (:

   Verwijderen
 4. Wauw, supermooi! Ik houd wel van zwart-witte foto's. Tof ook dat jullie toen naar school zijn geweest in Engeland!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, opzich vind ik ze wel super mooi en super gaaf en super fantastisch en ben ik super enthousiast en vind ik het echt super en vind ik dat je het zeker super vaak moet doet!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou opzich denk ik dat ik dit commentje wel kan waarderen. Ik zal eens kieken wat ik voor je kan doen.

   Verwijderen
 6. Dat zwart witte effect heeft wel iets! Echt heel erg mooi Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's! Ik ging vroeger vaak naar Engeland, moet ik maar weer eens doen :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat gaaf! Ik ga in de herfstvakantie ook weer, yayy. ((:

   Verwijderen
 8. Leuke foto's! Is weer eens iets anders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Ja dat wel, hihi. Ik ben blij dat jullie het toch allemaal wel leuk vinden!

   Verwijderen
 9. ik weet niet waarom, maar ik vind jouw fotos altijd zooo mooi! echt wauw! xx sammy

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio