9.9.15

EEN PAAR VRAAGJES (LIEBSTER AWARD 0.3)

9.9.15Goodmorning peepz,

Vandaag ga ik weer eens wat vraagjes beantwoorden, die door 3 lieve mensjes zijn verzonnen. Zij hebben mij genomineerd voor de 'Liebster award' (die ik al eens, eh twee keer, heb gedaan). Ik ga het verder niet uitleggen, want ik weet zeker dat jullie deze award al talloze keren hebben gelezen. #oftewellui. Trouwens, aanschouw de allermooiste kat ooit op de foto's!


Ik ben genomineerd door JOSIE // LUNA // LOBKE alle drie echt super meiden!

Voor de eerste schaam ik me echt helemaal de grond in, maar numero 2 is dan al heel wat beter. Ik zou dus nummer 2 maar gaan bekijken en vooral niet de eerste. Doe het me niet aaaaan. 

Ik ga van ieder vijf vragen beantwoorden, want ik wed dat jullie ze toch niet allemaal zouden lezen.


JOSIE TAMAR:

één: welke gekke eigenschap heb je? 
Dude, ik heb geen idee haha. Oh, misschien dat ik te veel geeuw op een dag. Echt, als het maar een beetje saai begint te worden voel ik het al opkomen. Maar, het ergste is nog dat er ook tranen meekomen. Oftewel een heel hetlijktalsofikhardhuil feestje.

twee: wat is je favoriete winkel?
Ehm, de Urban Outfitters vind ik echt een toffe winkel! En hun kleding... lov. De Pull&Bear heeft ook leuke dingen, de Zara ook en tsja, natuurlijk H&M heeft tegenwoordig echt een heel leuk assortiment. Verder nog wel meer winkels, maar daar kan ik zo snel niet opkomen.

drie: als je je naam moest veranderen, naar welke naam zou dat zijn?
Vroeger wilde ik altijd bij een spelletje Sara heten, maar ik vind nu de naam Luna wel erg mooi en speciaal. Het betekent namelijk: maan. En tsja, het begint ook met de 'L' haha.

vier: welk seizoen vind je het leukst en waarom?
Natuurlijk de zomer. Hartje.
Verder houd ik ook wel van de herfst met alle mooie kleuren, de gezelligheid en mijn verjaardag valt ook (altijd!) in de herfstvakantie. 20.10.1999 jongens. Onthoud het goed, hehe. (;

vijf: wat staat bovenaan je bucketlist?
Lastig. Zoveel eigenlijk! En het heeft allemaal ook met reizen te maken. Dus iets in de trant van: de hele wereld rondreizen ofzo.


LOBKE:

één: als je een talent kon kiezen, wat zou het dan zijn?
Moet het een reëel talent zijn? Want anders zou ik wel gedachten willen lezen. Lijkt me echt tof. En dan andere mensen laten betalen om iemand z'n gedachten te leven voor diegene.

twee: welke angst zou je graag willen overwinnen?
Ik heb niet echt een angst, zoals mensen bijvoorbeeld bang zijn voor het donker of voor spinnen. Ik heb wel een soort van angst voor presentaties. Ver-schrik-ke-lijk. Donderdag moet ik er één houden bij filosofie over de vraag: 'Wie is de mens?'. 
Red me. 

vier: als reizen gratis was? waar zou je dan allemaal naartoe gaan?
Tsjonge, dat zou een droom zijn die uitkomt. Wow. Ik zou nooit meer op school en thuis verschijnen en overal naar toe gaan. Z.S.M. Beginnen ergens in de buurt, maar waar ik nog nooit ben geweest en dan zo ver mogelijk komen, tot de Noordpool toe ofzo.

vijf: als je 1 wens had, wat zou je dan wensen?
Sowieso iets dat echt onmogelijk is. Zoals opeens kunnen vliegen, zodat je supersnel op school arriveert en niet ellenlang hoeft te fietsen (in de regen, onweer, sneeuw enz.) maar dat je dan ook naar de andere kant van de wereld kan vliegen, op zoek naar de zon. <3


LUNA:

één: waar ben je geobsedeerd mee?
Pindakaas met banaan? Bepaalde mensen? (hehe) Bepaalde liedjes, poezen, eten over het algemeen en tsjaaaa, nog veel meer eigenlijk.

twee: waar geniet je het meest van om te doen?
Foto's maken op een reisje naar iets fijns zoals een leuke stad bijvoorbeeld. Daarna lekker eten en fijne gesprekken voeren. 

((Wow dat klinkt eigenlijk best raar, als je goed naar die laatste zin kijkt. Gesprekken voeren. hahaha))

drie: maakt het je uit hoe andere mensen over je denken?
Ja, wel degelijk.

vier: wat is je favoriete instagram account?
Heel veel accounts zijn mijn favoriet eigenlijk. Een paar: @marronmarsman, @kaesutherland, @lauresque, @zoelaz.

vijf: welk fysiek object dat je hebt maakt je het blijst?
Ik denk dan toch mijn camera. Liefdeeeee.

Dit waren ze dan. Hoop dat je het leuk vond om ze te lezen!! Thanks voor de leuke vragen girls! 

18 opmerkingen :

 1. super mooie foto's! En leuke vragen, en antwoorden ;). Waar bewerk jij je foto's mee? It's so pretty X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Tof dat je de vragen hebt beantwoord(t? *schaam*)! Of nouja een paar dan :)
  Liefs, Josie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee joh. Graag gedaan hoor, ik vond ze erg leuk. En 't is ook gewoon leuk om te doen (: x

   Verwijderen
 3. Erg mooie foto's erbij van de kat en jezelf! En die eerste Liebster award valt heus mee hoor? (: Ik haat het ook zo om presentatie's te doen, oooh, echt een ramp! Ik word een halve geit met mijn stem en ik ben één grote trilplaat, veel succes met je spreekbeurt! En natuurlijk de camera is een onmisbaar element in je leven, dat wisten we al ;) Erg tof ingevuld!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww, hehe, een medegenoot in het leed van de presentaties ♡♡♡. Hahahaha, een trilplaat en een geit, maar dat heb ik dus ook. Mijn hele stem verandert ook, zo vreemd!

   Verwijderen
 4. Aaah die kat is zo schattig<3 En whaha ik heb sinds dit jaar ook filosofie, het gaat echt nergens over :') Leuk ingevuld!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, zo'n lieffie!!! Ik heb gewoon spijt dat ik ooit filosofie gekozen heb ;(

   Verwijderen
 5. Super mooie foto's! & de vragen leuk ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. DE KAT !! hihoo finallyy, behoor ik ook tot bepaalde personen ;) goeie fotograaf ook

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja LOBI, bepaalde personen? (Mis ik iets? Haha) hartjes hoor.

   Verwijderen
 7. Oh. My. Gosh. Die foto's zijn zo perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wilde dat beest zo graag mee naar huis nemen!! Dan kon ik duizend foto's van hem maken en dan een insta account aanmaken en die helemaal vol spammen. (;

   Verwijderen
 8. Wat leuk om te lezen! En die kat! Wat een prachtig beest X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw die kat is zooo mooi! Leuke post :) x

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio