16.9.15

AUTUMN VIBES • NEEFJES

16.9.15


Wat kijk ik elke dag van de week toch uit naar de zaterdagen... 

Later dan 6 uur in de ochtend  stressloos wakker worden, showeren en de dag beginnen met een lekker ontbijtje. Zaterdagmiddag ging ik naar een 'summer fair' bij ons op het dorp waar de bedoeling was om de laatste glimpjes van de zomer te vieren, voordat de herfst echt zijn intreden doet. Gelukkig was het droog, zodat we niet wegstroomden door de regen, zoals de afgelopen dagen. 

Later die middag gingen we naar mijn opa & oma om daar avond te eten. Mijn liefste neefjes waren daar ook en ik had mijn camera bij me. Dat leidde natuurlijk tot een heuse fotoshoot. 
(Als je het zo mag noemen.)


DAVID


Mijn jongste neefje wilde niet normaal stil blijven staan en samen deden ze de kippen na. Arme kippen. David, mijn oudere neefje, vond het wel helemaal leuk dat er foto's van hem genomen werden en hij verzon elke keer weer andere poses om foto's van te maken. Te grappig soms.


Een prachtige bloem! De kleuren lopen zo heel mooi in elkaar over. Echt, lov! 


THIEMEN


Toch wel schatjes hoor. 

Ik houd echt van de autumn vibes (trouwens, 'vibes' vind ik echt een geweldig woord) die in deze foto's te zien zijn. Het is ook echt te merken dat het niet lang meer duurt totdat de herfst echt is begonnen en alle blaadjes van de bomen zullen waaien. Mijn keel begint al zeer te doen en de eerste kommen warme chocolademelk zijn alweer naar binnen gegoten. Heerlijk. Verder ben ik ook al een paar keer zo verzopen als een kat thuis gekomen. 

Heerlijk. Mwehhh. 

20 opmerkingen :

 1. Oh keischattige neefjes, mooie foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve, mooie foto's van je neefjes! Die oogjes, kraaltjes. Nooooooh, so cute!

  Liefs Judith
  http://www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve, mooie foto's van je neefjes! Die oogjes, kraaltjes. Nooooooh, so cute!

  Liefs Judith
  http://www.myownvogueworld.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaawh, wat een schattige neefjes! (: & hele mooie foto's geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hhahahaha geweldig die foto's, ik heb zo hard gelachen! Doet me erg denken aan m'n eigen broertje namelijk lol... En ze hebben zulke mooi ogen<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW. Ik zit hier dus even mooi te kwijlen achter m'n beeldschermpje. ZO PRETTY. Echt heel erg gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whahaha, die ogen zijn prchtig! Jouw neefjes zijn funmy tho

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio