15.8.15

STAY CLOSE TO NATURE • THE FIRST OUTFIT POST

15.8.15

Het was een vroege, zonnige ochtend toen ik naar Fianne toefietste die al stond te wachten op de brug. We begroetten elkaar hartelijk en begonnen vrolijk te kletsen over van alles en nog wat. We reden volgens ons plan de Bieschbosch in en kwamen op een perfect weggetje uit waar we gelijk dan maar foto's begonnen te maken. Van elkaar.


Ik had besloten om dan eindelijk een outfit post (de eerste!!) te plaatsen. Ik deed het voorheen niet omdat ik mezelf nooit echt zo leuk op foto's vind staan en omdat dan iemand anders de foto's neemt. (auuuutistisch maar goed haha). Nu doe ik het toch en ik vind ze toch nog best gelukt. Thanks Fi!

en dan de outfit:
skirt - H&M
top - MEXX bij de V&D
sandals - BIRKENSTOCK
armcandy - MALLORCA

camera - OLYMPUS PEN E-PL 7Laura zat midden op het weggetje heel casual op de grond, maar dan opeens hoorde ik Fianne roepen: 'Lauraaaa, daar komt een auto aan!!' Ik sprong met een gil op en rende snel weg. We kwamen samen niet meer bij van het lachen. Het was trouwens maar zo'n langzaam wagentje van de gemeente, lolll.We hebben witte bolletjes met pindakaas en banaan gepicknickt. Fianne kwam met het idee. She knows me too well, haha. We hadden ook nog een prima uitzicht op enorme rietstengels. Leuk jahhh. Om 11 uur besloten we maar om naar huis te gaan aangezien het knap warm en broeierig geworden was.

Het was een perfecte maandag morgen.

VONDEN JULLIE DIT LEUK OM TE LEZEN? I'M CURIOUS

27 opmerkingen :

 1. Wauw! echt prachtige foto's, en de natuur waar ze zijn gemaakt, WAUW!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie Laura super leuk! Hopelijk ga je meer outfit post delen op je blog! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. stiekem heb ik er al 2 klaar staan, hihi. fijn dat je het leuk vindt!! x

   Verwijderen
 3. Je staat er juist leuk op! Mooie foto's en je outfit vind ik ook heel leuk en zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's zijn echt zo leuk! Ik vind je rok echt geweldig. De outfit is echt super lief en staat je goed! Ik vond het echt leuk om dit te lezen en voor mij mogen er nog meer gelijkaardige artikels komen!! Love it. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, een lieve outfit. heel lief deze reactie! Ik ben nu zeker van plan om meer zulk soort artikels te plaatsen, lov lau.

   Verwijderen
 5. Wat een leuke foto's! Je staat er super op en je outfit is ook heel mooi<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een hele leuke outfit en ook mooi foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Laura, je moet model worden! ^_^ xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauww! Super mooie fotos lau (en Fi ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank dank lieve man kussiwkussie

   Verwijderen
  2. Eindelijk iemand die ontdekt dat die mooie foto's door mij zijn gemaakt! Thanks!

   Verwijderen
  3. pfffffff, haha, en ik heb je nog wel de credits gegeven hè.

   Verwijderen
  4. Liefslaaura, zeker, dankje :) Ik vind zo ook best wel heel leuk!

   Verwijderen
 9. Leuke outfit en vooral supermooie foto's, vooral die met blote voeten vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie foto's en like your outfit post!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio