18.8.15

RAINY MONDAYS • MARLIN

18.8.15


Het regende, regende (wat?) het REGENDE.

Ik spendeerde een donker daagje in augustus bij mijn geliefde, één jaar oudere en halve meter langere, nichtje. Dat betekent meestal een heleboel geklets en gelach over van alles en nog wat. Oftewel over ons zware leven. We kwamen er ook achter dat de scholen waar we naar toe gaan de komende jaren naast elkaar staan. Leukleuk. 

Marlin en ik besloten om op een gegeven moment toch naar buiten te gaan om foto's te gaan maken.


poessiepoessiepoessie


Marlin.. where you lookin at?


Tip voor de spontaanste foto's: doe een hairflip. Heel makkelijk: camera op sport stand en zorg dat je model een paar rondjes draait. Wel goed focussen, want ik zie dat het niet helemaal is gelukt. Als nog een leuk effect tho.


Één ding dat ik niet echt begrijp. Iedereen heeft nu opeens zin in de herfst en I'm like: serieus waarom zou je zin hebben in de regen en al die koudheid? Sorry jongens, als jullie wel erg naar de herfst verlangen, ik dus niet, haha. Geef mij maar 28 graden en het zonnetje, dan vind ik het perfect. 

Wie van jullie heeft er wel zin in de herfst?


Er zat ook een kalfje met z'n koppie tussen de spijlen. Best grappig. Sorry kalf, we lachten je alleen uit omdat het er best lollig er uit zag. Hij gleed alle kanten op door de regen.


Als je goed kijkt, zie je het miezeren.

19 opmerkingen :

 1. Echt hele mooie foto's heb je genomen! Stiekem kijk ik een klein beetje uit naar de herfst maar dat is gewoon omdat ik graag mijn wollen truien wil aandoen, zo cosy. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja oké, ik geef toe, dat heeft inderdaad wel wat. Zo gezellig, maar verder.. haha. Dankjewel trouwens! (:

   Verwijderen
 2. Wat een toffe foto's Laura, echt onwijs mooi! Liefde voor die blurry achtergrond <3 En oh, als ik heel eerlijk ben: ik vond het eigenlijk helemaal niet erg dat het gisteren zo regenachtig was. Lekker met een kop thee en (iets teveel) koekjes binnen zitten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank dank (: Ik houd daar ook wel van. Ah, maar dan hoef je gelukkig nog niet naar school (te fietsen (; ) Ik begrijp het aan de ene kant wel. X

   Verwijderen
  2. Haha dat kalfje, de foto's zijn leuk bewerkt! Twas gezellig en dankje nog! X

   Verwijderen
 3. Echt onwijs mooie foto's, en dat kalfje is zo schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's allemaal! Nu maar hopen dat de regen snel voorbij zal gaan..

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! oh inderdaad. morgen geven ze wel weer wat beter weer op! gelukkig (:

   Verwijderen
 5. Hele mooie foto's!
  Ik heb ook veel liever zomer dan herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supermooie foto's en dat niet eens met een spiegelreflex, wow! <3 En nee dat zin hebben in de herfst is onbegrijpelijk, only thing is, nieuwe kleren. Hehe.
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh yasss, nieuwe kleren. jummy haha. tsja, ik noem mijn camera ook gewoon een spiegelreflex ;)

   Verwijderen
 7. Je hebt echt mooie foto's gemaakt, Laura!! De stijl die je trekt vind ik echt geweldig! En wat?? Denken de mensen nu al aan de herfst? En al die zomerse, warme dagen dan? Al die dagen waar je gezellig tot 10 uur 's avonds kan buiten blijven en het nog steeds warm is?? De gezelligheid van de herfst begrijp ik wel,.. maar dan nog.. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met jou kan ik tenminste praten, hehe. ((: De zomer is echt de beste tijd van het jaar. <3

   Verwijderen
 8. O, wauw, wat een geluk heeft jouw nichtje met zo'n uitgebreide fotoshoot!!! #jaloerssss Maar ja, het is ook al een enorm genot de resultaten te mogen zien! :P Die haarflip is echt goals! Heel vet! En die koe! Woahoah! Ik wist niet dat ik koeien mooi vind maar na het zien van deze foto blijkt dat maar weer! Oke misschien een beetje te veel enthousiasme in één keer, dus dan nog even een negatieve opmerking: Serieus?!?! Ik HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT de herfst! Hoe kunnen mensen hier nou zin in hebben?!?! Oké, oké, één lichte puntje in deze donkere dagen die voor de deur staan: gelukkig kunnen we uiteraard een heleboel paddenstoel fotootjes van je verwachten, dus dat maakt het alweer iets om naar uit te kijken. xxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hierbij verklaar ik dit de langste reactie. E. V. A. H.
   En 100000x bedankt, je bent echt een schattt. Dus laten we een keer afspreken, dan ga ik ook heel veel foto's van jou maken en jij van mij met je coole fotografie skills. Hartje.

   Verwijderen
  2. Hahaha YAYYY! Weer een record die ik op mijn CV kan zetten!!! :) :) En jaaaaa we moeten echt afspreken!!! We hebben het er nog wel ff over via de mail of instagram ofzoo, hihi haha hoho toedeloeeeeee!!! xxxx

   Verwijderen
  3. Mwuhaaa, gek kind. Stuur anders even een DM via Insta.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio