6.8.15

JÜLICH & ROERMOND ☆ FIETSVAKANTIE .014

6.8.15

- we zijn nu alweer thuis, maar ik ga nog wel door met fietsvakantie posts te posten. -

DAG 17 // Zaterdag  25 juli

En toen begon het vannacht te stormen! Ik dook maar weer snel het tentje van m'n ouders in. Toch wel eng, want ik dacht echt dat ik met tent + tarp en al de lucht in zou vliegen. Later hoorden we nog een paar dronken jongens lallen, ze waren zo ver heen dat ze in het Engels begonnen te kletsen. Lol. Best grappig. De ochtend begon goed. Het zonnetje scheen zelfs!

Maar toen we door uitgestrekte velden fietsten, met hier en daar een boerderij begon het wel keihard te waaien en te regenen. Nee, niet grappig dus. Windkracht +100 ofzo. Dag Keulen!


Na 58 kilometer kwamen we aan bij een camping vlakbij Düren, maar er was geen plaats meer voor een tent. Dus zodoende heeft de baas ons in een 1 of andere kleedruimte gestopt van het meer hiernaast. Ze gaven zelfs storm alarm op voor deze middag. Hopelijk mogen we zo onze tent op het grasveld naast het water zetten, want anders moeten we de nacht hier doorbrengen in deze kleedruimte. Het is zo koud!! Wat een verschil met gisteren.

Change in plans guys. 
We kregen te horen dat we toch niet onze tent mochten opzetten dus we besloten om kwart voor 8 snel naar de volgende camping te fietsen. Daar zitten we nu, na 20 km, in Jülich. Natuurlijk heel wat beter dan de nacht doorbrengen in een kleedruimte.


DAG 18 // Maandag 27 juli


Aangekomen op Nederlandse bodem jongens!! Geen hobbels, geen hitte, weinig regen (gelukkig!) en eindelijk weer Wi-Fi. Hehe. Een hele prima camping deze nacht, goed verzorgd en hele aardige mensjes. Het is kamperen bij de boerrrr. Deze rit ging echt heerlijk! Want ein-delijk mee wind. De hele vakantie tegenwind gehad. Niet fijn. Wij hadden zo 75 km gefietst vandaag. Trouwens, we zitten nu ongeveer 20 km bij Roermond vandaan.

6 opmerkingen :

 1. Wauw mooie foto's!! Verliefd op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denk aan een leuke woordgrap bij Roermond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "We zijn nu alweer thuis, maar ik ga nog wel door met fietsvakantie posts te posten" - even voor de duidelijkheid, mochten er domme blondjes tussen je lezers zitten ;) ;) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haaaaaha, ja ik denk laat ik het er toch maar bij zetten (voor de zekerheid he). Volgens mij is het echt een kromme zin ofzo, maar goood.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio