1.7.15

WAT IK WIL EN GA DOEN

1.7.15

Boe. 

Net zoals elke blogger op dit geliefde wereld wijde web, heb ik nu ook een lijstje gemaakt van alle dingen die ik moet doen van mezelf deze zomer. De zon schijnt weer na een lange tijd: regen en wind en ik vier dat ik voorlopig niet meer in m'n kamertje boven alle motivatie moet opwekken om te leren. Dit alles zorgt ervoor dat het optimale zomergevoel weer terug komt. 

Oh jongens, bijna vakantie. Voor deze geweldige zomer (ik kan voorspellen) heb ik wat dingetjes onder elkaar gezet die ik wil en ga doen in en voor de vakantie.
• PARIS  


Het zit dus zo, donderdag ga ik met mijn geliefde klasje een dag naar Parijs. Dat betekent: vroeg uit je nest, 7 uur in de bus gillen, VEEL ETEN, de hele dag blaren produceren en de hele nacht door halen, de volgende ochtend weer thuis komen en de hele dag slapen.
Maar, Parijs betekent ook: m a c a r o n s. Al een tijdje wil ik deze typische Franse lekkernijen proeven en nu eindelijk krijg ik de kans. Wel moet je zo belachelijk veel betalen. Maarre, je komt niet elke dag in Parijs, denk ik maar zo.


• FIETSEN OFZO  


Ja, wij fietsen voor de lol in onze vakantie (ik heb het al meer dan 3 x overleefd hoor). Dit jaar is het de bedoeling dat we met de trein naar Berlijn treinen en daar vandaan in drie weken naar huis fietsen. Whoopwhoop.

Mooie gebieden zien, oude kasteeltjes, gezellige dorpjes en natuurlijk 's avonds slapen in een tentje. Ik ben van plan om ook dit jaar (bijna) dagelijks te bloggen om een soort diary bij te houden


• ETEN 


Ik zie altijd zulke leuke en hongergevoelgevende recepten dat ik ze gelijk zelf wil maken. Maar meestal kost dat zoveel tijd en moeite dat ik er de moed niet voor krijg om het dan uiteindelijk te maken. Maar, ja, in de vakantie is er natuurlijk tijd genoeg!

Ook ga ik proberen om een beetje healthy te doen. De afgelopen tijd lukt het aardig, maar het moet dan ook zo blijven. Lekkere smoothies maken, of bananen ijs (zo lekker!), veel fruit eten enzooo. Binnenkort komt er nog zoiets online als gezonde snacks...


• CREATIEF  


Als je mij kent, dan weet je dat Laura totaal níét creatief is. Ze kan geen eens een poppetje tekenen dat een beetje menselijk lijkt en al helemaal niet haken of iets in die richting. Maar toch, pas geleden kreeg ik het idee om allerlei herinneringen en vooral foto's bij elkaar te proppen in een soort boekje. 

Ik heb al een beginnetje gemaakt en probeer het zo netjes netjes te houden als mogelijk is voor mijn. Meestal wordt het een rommeltje, maar dit keer komt het goed. i feel it.

Verder wil ik ook zelf armbandjes maken. 
luf bracelets <3


• GEZELLIG DOEN MET VRIENDJES  

Veel afspreken, logeren, gek doen en te veel foto's maken met mijn lieve vriendjes. Dat hoort er ook allemaal bij in de zomervakantie. 

• EN VERDER...  


Ik heb nog vele boeken (vooral Engelse) op mijn leeslijstje staan en die wil ik allemaal heel snel gaan lezen. Ook staan er nog allemaal video shots van de vakanties op mij te wachten om te worden geordend en geëdit, ook nog een fotoboek trouwens...

Het komt allemaal goed.

WAT WILLEN JULLIE TE GRAAG DOEN IN DE ZOMERVAKANTIE?

11 opmerkingen :

 1. Moet ik mijn eigen plannenlijstje nog schrijven? You made mine! :) Heel fijn lijstje is dit geworden, en precies wat ik ook wil gaan doen deze zomer. Of nou ja, zo lang fietsen is niet echt mijn ding :) Heel veel plezier vandaag trouwens in Parijs, en ga zeker voor die macaron, ze zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah haha, nou iedereen z'n ding hè. Misschien, misschien vind je het super leuk om op fietsvakantie te gaan.. (; Jammer genoeg geen macarons gekocht, maar Parijs was echt te leuk! X

   Verwijderen
 2. Dat is een lange lijst! Maar we hebben ook een lange vakantie. Moet lukken toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet ook nog steeds een lijstje maken, ik stel het gewoon steeds uit en voor ik het weet is de vakantie alweer om. Ik zat trouwens ook met het idee om zo'n herinneringen boekje te maken, maar ik heb schrik dat ik een soort schrik ga hebben dat ik het boekje niet durf vol te plakken. En heb je je buik rond gegeten met macarons? (: Die zijn heerlijk, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, weet je, eigenlijk houd im me nooit echt aan lijstjes haha. Meer aan het lijstje in mijn hoofd ofzo.. maar, ik ga het proberen! Ik plak gewoon heel veel foto's in dat boekje en zet er iets kleins bij met de datum. Hopelijk gaat het jou ook lukken! En nee, ik heb geeeeen macaroni op ; ((

   Verwijderen
  2. Ehm *macarons* (stomme autocorrectie)

   Verwijderen
 4. Niceee en dagje iets leuks doen met mn lieve nicht :p haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geinig lijstje :) Toch zou ik zelf nog wat boekjes lezen toevoegen ... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat doe ik sowieso wel, dus bij mij is dat niet echt nodig. (;

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio