6.7.15

LAU GOES TO PARIS .02

6.7.15

We liepen door een paar straatjes heen om bij het beroemde winkelcentrum te komen genaamd La Fayette. Daar binnen zijn er hele mooie, aparte versieringen te zien op de etages (en dat zijn er heel wat) en er is een koepelvormig dak. Wat ook zo leuk is, op het dak kan je een hele overview over de stad zien. Ook zagen we de Eiffeltoren en hebben we een paar fototjes gemaakt. 

Yay, sunglasses on point, mwuha en met de leuke meisjes
Toen we weer een paar verdiepingen omlaag gingen, haalden we nog McFlurry's bij de Mac. 
Always go to the Mc Donald's where ever you are.


Toen we vrije tijd kregen was het zo ontzettend warm! Maar Joëlle en ik zijn toch nog even naar het Louvre gelopen om zo'n cheesy ikhebdatdingvast foto te maken.


Met de groep liepen we langs de Seine naar de enorme winkelstraat de Champs Elysees. En ik liep gewoon langs de Ladurée zonder daar binnen te gaan! Sorry jongens, goal niet gehaald. Maar goedddd. De jongens werden ook helemaal gek toen ze auto's zagen.

Hier kregen we ook vrije tijd om bij de Quick of de Mac te eten. En alweer mijn woord niet gehouden dat ik nooit bij de Quick meer zou eten. Toch deed ik het. Bij de Mac zou het anders veel te druk zijn en het eten viel heel erg mee. €5,70 voor een dubbele hamburger, frietje en een halve liter cola (wat ik anders nooit drink, maar nu helemaal opgedronken had, applaus voor laura).


Nog even op de foto met Ilze en Joëlle voor de Arc de Triomphe. Ook was er een één of andere herdenking waar we even zijn blijven staan. En toen moesten we alweer ondergronds, de metro in naar de volgende stop: de Eiffeltoren. 
14 opmerkingen :

 1. Wat leuk om dit zo te lezen! Het is net alsof ik weer even in Parijs ben, (twee maanden geleden alweer, snik snik)
  Haha ik moest erg lachen om dat zinnetje; "Always go to the Mc Donald's where ever you are" want het is zo waar! haha ^_^
  Maar nu vraag ik me af; heb je tussen de patat en McFlurry's door nou ook eindelijk je eerste macaron gegeten? Anders ben je voor niks naar Parijs geweest ;). Maar even tussen neus en lippen door; Wat een geweldige foto's maak jij! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw, zo'n leuk kind ben je ! Laten we gewoon samen naar Parijs terug gaan *hart springt op* en dan gaan we gewoon 1000000 macarons eten (want nee, we hadden geen zin meer om terug te lopen, snif). En thanks btw ! ♡

   Verwijderen
 2. Wauw! Alweer super mooie foto's! Hoe bewerk je ze?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben in mei naar Parijs geweest en ik mis die stad nu zo. Wat een prachtige foto's zeg. Ik heb echt het gevoel dat wij dezelfde route deden. Vooral die foto van de Arc de Triomphe is mooi. Dat was echt mijn favoriet, nog leuker dan de Eiffeltoren. Je maakt echt geweldige foto's <3 Jammer dat je niet naar Laduree kon, beste macarons ever!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat lief! Wel grappig van die route haha. Ja, ik heb er uiteindelijk ook zo veel spijt van dat we er niet meer naar toe zijn gegaan.. maar goed. Volgende keer beter he (: x

   Verwijderen
 4. super leuk, doet me denken aan de tijd dat ik naar parijs ben gegaan! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. perfecte foto's! ik hou van Parijs <3 ik wil er nu weer heen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik ook! Ga er zeker nog eens terug, en Dankjewel ♡

   Verwijderen
 6. Wauw, prachtige foto's! Prachtige stad ook.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio