5.5.15

PORT DE POLLENÇA ♡ MLC .05

5.5.15
• DAG 5 •
Hoi mensjes - en oma - in het regenachtige Holland. Weer een schrijfstukje over onze dag.

We ontbeten lekker buiten en daarna gingen we fietsen. TSJA, wat anders hè. We gingen naar een ander stukje langs de zee en moesten 4 kilometer klimmen  om de 200 meter te bereiken. Met het gezelschap van vele andere racefietsers (die ook niet harder puften dan wij deden hoor). Boven aangekomen hadden we een prachtig uitzicht op de zee en andere bergen.
We waaiden bijna van de berg af whieoooeh want je moest ook nog wat treden beklimmen. Er was ook nog de mogelijkheid om verder te fietsen naar een vuurtoren maar  daar had Laura absoluut geen zin in.

Dus we gingen naar beneden en gingen even de zee in. Nou, meer beentjes baden. Het was best warm hoor, maar er was een beetje veel wier en dat gedoe. En ik at voor het eerst van mijn leven Ben & Jerry ijs. Ja, het is inderdaad wel erg appetijtelijk. We kwamen op weg terug door een heel schattig, klein dorpje (centrum van Alcudia) dat omringd is door een muur. We waren net niet op tijd voor de markt.

Aangekomen bij het hotel hebben we wat rondgespetterd door het zwembad en zijn (gratis!!) pasta wezen halen. En tsja, we zitten nu lekker op het balkon alles te verwerken van deze dag..

4 opmerkingen :

  1. Laura je maakt echt prachtige foto's! Veel plezier nog! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Haha, allebei! Als één van hen het leest, voelt die zich gelijk aangesproke natuurlijk (;

      Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio