7.5.15

LLUC ♡ MLC .07

7.5.15
• DAG 7 •
Het laatste ochtendje in 'Ivory Playa'. Lekker gegeten buiten, en ze hebben hier van die chocolade saus. Jumm.

35 kilometer hebben wij vanochtend gefietst. Een eitje!? Nou, we hebben zeker 8 kilometer daarvan geklommen. Het was een lange weg van 5, 6, 7%. Toch doe je daar zeker meer dan een uur over. We kwamen op 515 meter hoogte en nu zit ik dit op misschien wel 600 meter hoogte te tikken. Huhh? Nou, we zijn omhoog geklommen, vlakbij het kruis op de top. Vandaag hebben we 960 hoogtemeters gemaakt. Pief, puf, paf.


Wij overnachten nu dus in een klooster. Heel apart, maar het is wel erg toeristisch. Met onze 'reis maker' hebben we vanmiddag zo'n kinderkoor horen zingen en daarna zijn we naar een berg gelopen in de vorm van een kameel. Op de terug weg kwamen we langs een botanische tuin van het klooster waar we natuurlijk even een kijkje moesten nemen. Zo heel groen, wel mooi. Vanavond hadden we dit keer geen eten in het hotel dus we hebben lasagne, pizza en patat gegeten bij een eetgelegenheid. Mijne moeder zegt dat ik op de laatste foto zzzzzzwoeeeel kijk. Haaaaaaaaha. Mijn vader maakte een paparazzi foto. Bovenop de rost, whieeuw. Ik verveel me.

Ik zei daarnet al dat ik bovenop een top zit. Lekker op een paar grote stenen waar je zo vanaf kunt glijden. Mijn moeder krijgt al de kriebels als ze naar beneden kijkt, laat staan als ik dat doe, haha. Het zonnetje schijnt heerlijk en de vogeltjes fluiten. Wat wil je nog meer? Morgen wordt weer een zware dag, veel zwaarder dan vandaag. Morgen fietsen we door de bergen terug naar Palma, waar we begonnen zijn. Wel naar een andere hotel.

Btw, sommige foto's waar ik op sta zijn #nofilter. Gewoon mij  ekte kleur huid. Hahaha. Totaal, onzinnige zin, maar goed. 

4 opmerkingen :

  1. Wauw Laura wat heb je weer mooie foto's gemaakt! Veel plezier nog op Mallorca! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Dankk, probeer altijd het beste ervan te maken en als ik dan lieve reacties krijg ben ik blij! X

      Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio