9.5.15

LAST DAY ♡ MLC .09

9.5.15

• DAG 9 •
De tijd is als een opstijgende vliegtuig voorbijgevlogen. Ja, heel toepasselijk dit Laura. Ik ga er maar niet verder op door, maar waar het op neer komt is dat het een S U P E R  V A K A N T I E was. Je kon het je gewoon niet beter voorstellen. Het land zelf, de grappige mensen, de natuur, de lieve katten, het eten, de zee en de hotels.

Vanochtend aten we ons laatste ontbijtje in Mallorca buiten naast het zwembad. Het was uiteraard weer Jummy in my tummy. Daarna hadden we alles ingepakt en zijn de kamers uitgegaan. De  stenen van de boulevard hadden weer van onze voetstappen genoten en uiteindelijk werden we het zat - het was pittig warmpies dus doken we het zwembad in. Daar hebben we een tijd gezeten en nog een beetje bij gekleurd.

Mijn vader kende een stel die precies nu ook in ons hotel zaten en zij waren heel aardig om ons naar het vliegveld te brengen. Super dichtbij was dat, want we zagen elke 2 minuten vliegtuigen landen. Dus deden we ook nog het spel spot zo veel mogelijk vliegtuigen achter elkaar. Om 10 over half 4 vertrok ons vliegtuig van Palma naar Brussel. Elk van ons gezin zat apart van elkaar en op het hoekje van het gangpad. Wel voorin. De lucht was stralend blauw toen we opstegen boven Belgische grond was het zo grijs als een dikke, vette muis. En super koud toen we uitstapten en we waaiden bijna weg.
Onderweg naar huis moesten we nog wel snel wat boodschappen  doen voor morgen en wij liepen daar met blote benen en sandalen met een jas aan. Mensen zullen ook wel gedacht hebben, haha. Het was nog wel in België dus.

Ik mis het lekkere weer en Spanje nu al. Maandag weer naar school joh. Lekker.
Maar het waren echt 9 top dagen! Heel erg bedankt voor het regelen, Heja tours!

4 opmerkingen :

  1. Mooie foto's! Mallorca is echt een mooi eiland ! Ben er een paar jaar geleden geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Echt heel mooi ja en fijne herinneringen :)

      Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio