20.5.15

BEST WAY TO SPENT YOUR DAY + A GUIDE

20.5.15

Het is een weekje stil geweest op mijn blog. Die was ook even aan een vakantie toe na negen dagen elke dag te hebben moeten werken. Ik denk nu al de hele week: was ik nu maar in Mallorca! Echt, alles was zo veel beter daar. Vooral het weer. Ok, dit was het even over Mallorca. Heb je al wel mijn korte filmpje gezien? HIER te bekijken. Ik zou het super vinden als je wilt aboneren (:

Hé guys. Dit hier boven was even een zeur praatje. Vandaag heb ik voor jullie een post die ik een paar weken geleden al had geplaatst, maar ontzettend raar deed. Met Joëlle gingen we gewapend met tassen vol met lekker eten op zoek naar een geschikt plekje om te picknicken. Het was echt één van de beste lente dagen ooit. 

Ik heb wat tips voor jullie om er een onvergetelijke dag van te maken op Rolo's wijze.
(RO aka Joëlle)
(Lo aka Laura)


STAP 1 
Zoek je soulmate op met wie je heerlijk gek kunt doen, lachen, maar ook lekker mee kletsen.
Gevonden? Ga dan naar stap nummer 2.


STAP 2
Zorg allebei voor lekker dingen zoals: brownies, croissantjes, bolletjes, maar ook gezonde wel eetbare etenswaren mogen niet ontbreken. Fruit, ei muffins en smoothies zijn stiekem toch ook wel erg lekker en gezond. Yay. 

Een lekkere bananensmoothie: 2 bevroren bananen, 2 glazen melk, een beetje honing en blenden maar.

Gedaan? Ga dan naar stap 3. 


STAP 3
Zoek een leuk plekje op ergens in de natuur (of een halve natuur, zoals een park. Beetje autotjes, beetje gras, beetje dieren, beetje bloemetjes...) en leg daar je picknickkleed neer. Wij zaten gezellig op een steiger met gezelschap van eenden. Helemaal toppie.
Opgezocht? Ga dan naar stap 4.

STAP 4
Spreek goed het jaar, maand, dag, tijdstip af zodat je niet al een jaar te vroeg klaar staat om al je lekkere zelfgemaakte gerechtjes op te eten en er dan achter komt dat het een beetje té vroeg is.
Afgesproken? Ga dan naar stap 5. 


STAP 5
Is het de goede datum, heb je alles meegenomen en ben je op het goede plekje aangekomen? Zet dan alles klaar op een schattig kleedje die jij hebt meegenomen en maak loads and loads of pictures.
Ja, klaar? Ga dan naar stap 6.STAP 6
Nu je heerlijk aan het genieten bent van al het lekkers en bent uitgekletst / uitgelachen ga dan eens op je rug liggen en bekijk alles eens vanuit een andere kant. Nou. Lachen, gieren en brullen dus. Zoals bij ons zeker werkte. Haha.
Gedaan? Hiii. Ga dan naar stap 7.STAP 7
Beetje verveeld? Ga dan eens de mensen bestuderen die allemaal langskomen. Lach vooral niet te hard als ze er een beetje raar uitzien, want dat kan natuurlijk niet hè. Of je vraagt gewoon: 'Mag ik even lachuuun?'
Nog zin in meer dingen? Ga dan naar stap 8STAP 8
De laatste stap. héé. Er mogen natuurlijk geen foto's ontbreken van deze onvergetelijke dag. Dus moet er echt een fotoshoot worden gehouden. Zoals wij deden in deze post.Alles behandeld? Goed zo! Ik ben trots op je. Ik hoop dat je nu een leuke dag achter de rug hebt. RoLo heeft deze dag beëindigt met een lekker bakje Italiaans ijs. Ook nog een tip!

9 opmerkingen :

 1. Wat een ontzettend leuk artikel!
  Je hebt er werkelijk prachtige foto's bij gemaakt <3
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, thanks meid!
   Ik vond het ook ontzettend leuk om te doen (: X

   Verwijderen
 2. Leuk artikel! (: Ik hou er echt van om te picknicken met vrienden in een park! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk he, ben het echt van plan om meer te gaan doen X

   Verwijderen
 3. Ah, superleuk! Mooie foto's heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laura je foto's zijn echt zo mooi! Ik vind het trouwens altijd zo leuk om jou artikels te lezen! Je verdient zo veel meer volgers!

  Liefs Esmee

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio