4.5.15

ALCUDIA ♡ MALLORCA .03 & .04

4.5.15

• DAG 3 •
Een rustdag voor ons maar ook het laatste daagje in dit hotel.

• DAG 4 •
Degene die onze reis heeft geregeld voor ons, vertelde dat het volgende hotel veel beter zou zijn. Helemaal gelijk! Complete woonkamer met alles erop en eraan, heerlijke warme douche en mooi uitzicht op het strand en zwembad. Ik vertel maar eerst wat we vandaag hebben uitgevoerd.


We ontbeten en stapten op de fiets naar het Noorden ( andere kant) van dit eiland. Het was een beetje bewolkt maar af en toe scheen de zon toch pittig fel. Heel wat af gezweet bij sommigen stukjes waarbij we moesten klimmen. Het landschap is ook zo bijzonder! Bijna geen groen, meer rode aarde, grote cactussen, af en toe wat landhuizen en in de verte wat bergen. We namen af en toe pauze om wat te eten en foto's te maken.
Wij hebben nu dus het eiland doorkruist naar de andere kant van Mallorca. Het was 64 kilometer en DRIE-EN-DERTIG GRADEN. We hebben net even over het strand gelopen en kleine boodschappen gedaan. Ik had me ook nog  omgekleed en een matchende rok aangetrokken met palmbomen. We blijven hier ook voor drie dagen.
Ik vin heulemaal leuk. Super gewoon. Ik ga zeker huilen als we weer naar huis moeten.. vanavond lekker eten! Eetsmakelijk  (:

6 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio