6.5.15

'S ALBUFERA ♡ MLC .05

6.5.15
• DAG 6 •  
Het is woensdag. Heeee.
Mijn broertje ging met een groep andere wielrenners de tocht afmaken die we gisteren hadden gefietst. Het eerste topje en dan naar de volgende. (Hij is nu nog niet terug). En wij gingen met z'n drietjes naar een natuur park, om even te wandelen. Nou, er was niet zoveel aan. Eigenlijk, liepen we de verkeerde route. We liepen een hele tijd op een recht weggetje omringd door bomen en we dachten dat het maar 1,2 km was maar het bleek 13 km te zijn. Dus zijn we dezelfde weg maar weer terug gelopen. Ik heb nog wel wat beestjes gespot.

We fietsten verder voor wat Geocaches en kwamen om van alle supermarkten zo veel Plus'en!  Ook zijn andere winkeltjes ook niet zo heel origineel met hun assortiment. Je ziet: hoeden, hoeden, armbandjes, armbandjes ×100, kettingen, kettingen, zonnebrillen, zonnebrillen, schoenen, schoenen... ga zo maar door...

En Ik heb mijn collectie 'Mallorca armbandjes' weer aangevuld. We liepen verder nog een stukje over het strand en rotsen. Leuk hea. En we gaan morgen weer naar onze volgend locatie, namelijk EEN KLOOSTER. ik ben heel benieuwd wat we daar gaan zien! Jullie zullen het ook snel genoeg te zien krijgen (:
2 opmerkingen :

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio