15.4.15

SCHOOLTRIP TO GERMANY

15.4.15

Om HALF VIER midden in de nacht ging de wekker. Way too early! Zeker na niet slapen. Maar het was alle moeite zeker waard, want ik ging naar Duitsland. Twee daagjes naar Duitsland, oftewel: veel eten, lange busreizen (die gewoon te gezellig waren), muziek, laat slapen, praten en nog eens praten en natuurlijk veel foto's maken. 


Bovenstaande foto: credits gaan naar Ilze's leuke pettenkoppie. SAARBURG

Omdat we zo vroeg in de bus zaten zagen we de zon opkomen. ZO MOOI. Joëlle en ik zaten springend op onze zitplaatsen en hadden de lol van ons leven (zie je het al voor je?) Maar goed, we waren dus op weg naar Saarburg waar we gingen rodelen. Helaas zat ik een paar keer (2/3) achter iemand die niet hard durfde te gaan en ik kan daar minder goed tegen. WANT dan kan ik niet hard. Herkenbare struggles? 


We hadden een klein uitstapje bij een wijnboer die ons vol enthousiasme vertelde over zijn wijn en druiven (die overigens niet te zien waren, want het is natuurlijk nog géén zomer). We kregen wel nog wat 'jonge wijn' aka druivensap aka appelsap. 


TRIER

Ik heb van dit stadje natuurlijk nog meer foto's, maar ik wil jullie niet vervelen met allerlei oude monumenten en kerken en gebouwen van vroeger. Wel is hieronder de bekende markt te zien aan een grote winkelstraat die we natuurlijk (als meiden) helemaal uitgekamd hadden. Oeh, wat was het lekker weer! Het reisje was natuurlijk niet perfect zonder een ijsje (zeg maar twee ijsjes). 

één tip voor als je in België of Frankrijk komt: Eet nooit bij de Quick! (Tenzij je bijna uithongerd, maar laten we daarvan maar niet uitgaan). Dat was een minder fijne ervaring oftewel het eten was gewoon blerrugh. 

4 opmerkingen :

 1. Wat ontzettend leuk zeg, zo'n tripje naar Duitsland en wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten. Je hebt mooie foto's gemaakt trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt even fijn tussen de schooldagen door ja!
   Dankje Dina (:

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio