29.4.15

IT'S YOUR ORANGE TULIP

29.4.15
KINGSDAY - Wij hebben koningsdag fietsend doorgebracht tussen de bloemetjes. Onze auto hadden we neergezet in Zoetermeer, op het erf van een aardige boer + lieve hond met bruine ogen, en zijn vandaar een rondje wezen fietsen naar Lisse en weer terug. Jammer genoeg waren we een beetje te laat, want alle bloemen waren al weg gehaald. 

Eerst waren we van plan om naar Dordrecht te gaan en de KING AND QUEEN themself aan te staren, maar dat ging toch niet door. Trouwens, het was de tweede keer dat ik naar de bollenvelden ging, vorig jaar ging ik ook. Zie Deze post, echt één van mijn eerste posts. Haha.


Rond 12 uur kwamen we in een dorpje en het stond daar helemaal vol met Oranje mensen. Ja, dat kan, als het koningsdag is hè. Weet je, ik deed ook gezellig mee want ik had een oranje blouse aan. Maar terug naar dat dorpje, we kregen wat honger dus we gingen snel even een supermarkt binnen en haalden wat kwarkbroodjes. lkkr. 


We kwamen ook langs de Keukenhof en o, mean, als je touristen wilt touresteren (whuuut, hoe kom ik aan dit woord) ja, ik bedoel touristen bekijken, hhahahaha, dan moet je echt daar naartoe gaan. Je komt gewoon om in al die bussen. 

...Counting the days till friday... Bijna. Bijnaaaa. Nog even wat toetsjes en presentaties door worstelen en dan vakantie. Yas. Heb jij al plannen? Ik ga naar Mallorca. (Echt al 100x verteld. IKR.)

- L

15 opmerkingen :

 1. Reacties
  1. Aw ja, die bloemen zijn ook zo lekker kleurrijk (:

   Verwijderen
  2. Heej, ik heb je blog gedeeld in een inspiratieartikel op mijn blog! http://www.sennacamara.blogspot.nl/2015/04/inspiratie-delen-6.html
   hope you like it :)

   Verwijderen
  3. Zo lief! Ik ga gelijk even kijkje X

   Verwijderen
 2. Mooie foto's! Alvast veel plezier in Mallorca!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha helemaal blij met haar vakantie je zal maar zomervakantie hebben :p nee genier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio