18.4.15

FOOD OVERLOAD

18.4.15

'Wacht even! Is dat Rhoda - de Vlogsbyrhoda - die daar staat??' Vol verwachting kijk ik Marieke aan die naast mij loopt. 'Ja, dat kan ze best wel eens zijn ja!' Ik pak snel mijn camera en maak vlug een foto. Helaas deed ik dat te snel, zodat die wel bewogen was.. Ik durfde eigenlijk niet naar haar toe te lopen (hihi) maar als ik thuis een berichtje naar haar stuur zei ze dat ik het echt had moeten doen.
OK, the next time (: 
Woensdag hadden de leraren (alweer) een rapportenvergadering en dat betekent: heerlijk een vrij daagje. Yas. Ik ging met Marieke op reis met de trein naar Rotterdam. Het werd tijd dat ik de Markthal eens een keertje ging bezoeken. 
Disclaimer: als je honger hebt, bekijk deze post niet!!!


DILLE & KAMILLE
We liepen rond te snuffelen in wat winkels - ja, wat moet je anders doen als je geen geld bij je hebt?
en we kwamen dit leuke winkeltje tegen. Ik was er nog nooit binnen geweest en was er wel benieuwd naar. Het zijn vooral huishoudelijke dingetjes, maar er waren ook schattige cactusjes, kookboeken en gratis een klein kopje thee. Natuurlijk ook de bekende tasjes van Dille & Kamille.

DE MARKTHAL
Nu het leukste gedeelte van deze post, de markthal. Nou, als je geen eten wilt kopen, ga dan zeker naar deze hal. NOT. Ik  moest mezelf echt in houden want anders had ik alles willen kopen wat ik maar tegen kwam. Van donuts tot paardenvlees is er te vinden. Uiteindelijk hebben we samen een puntzak met dè hipster groentechips gedeeld, wat echt heerlijk was! Totaal niets groentigs aan. (Is dat een woord?)


EN VERDER
Verkeerden we ook enige kostbare minuten in de Lush, want oh mean, alles ruikt zo heerlijk! Als ik jarig ben hè, hint hint. En we aten bij de Bagels & Beans wat super lekker was. Natuurlijk. Ik had pure, warme choco en een bagel met bacon en van alles en nog wat. Jummy! 


Een geslaagd ochtendje en begin van de middag. En o ja, we hebben ook zwart gereden! Bij een bepaald stukje met de trein wilde onze OV's niet inchecken en alle poortjes stonden gewoon open en wij hopen en hopen dat ze niet gingen controleren in de trein. En nee hoor! Wij blij, haha. Trouwens het weer was het beste weer waar we maar op kunnen hopen in de lente, vond ik dan. 

4 opmerkingen :

 1. Wat een leuke post! Ik wil zo graag nog een keertje naar de markthal in Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! echt leuk om er een keertje geweest te zijn ja (:

   Verwijderen
 2. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; supermooie foto's! Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio