11.4.15

ALL ABOUT THEM SHOES

11.4.15


HI! Ik ben gisteravond terug gekomen van twee super leuke (lees alles wat positief is) dagen in Duitsland. Vanochtend werd ik met een gevoel wakker alsof ik een kater heb (no idea hoe dat voelt eigenlijk). Gelukkig heb ik wel even 12 uurtjes geslapen om al die slaap van de afgelopen dagen in te halen. Er komt zeker nog een uitgebreide post over alles wat ik gedaan heb toen! Ofcourse. 


Nu even naar deze leuke schoentjes. Veterschoenen wel te verstaan. In de winkel had ik al dat soort schoenen gepast, maar ze waren niet in mijn maat. Like al-ways! Dus de volgende optie was even op internet kijken en daar vond ik deze leukies. Op Zolando.com waar je zoveel verschillende soorten en maten hebt, dat het gewoon niet mogelijk is dat je niet slaagt.
Op de site leken ze een beetje beige, maar toen ik ze ontving bleken ze zacht roze te zijn. Vind ik eigenlijk nog leuker ook! Ze zijn van het merk Pier One en zijn dus schoenen met een veter. Mijn moeder vindt de vorm mannenschoenen, maar ik vond ze gelijk als super pretty. Ook zie je ze steeds meer op straat en in de winkels. Ik vind ze perfect voor nu, de lente en geschikt voor een wat nettere oufit. 


Het jurkje is van het merk New Look en had ik er ook bij ontvangen. Perfect voor als het warmer is en op vakantie naar een heerlijk zonnig eilandje, weg van school en alles. 


Wat vinden jullie van dit logo'tje? Ik vind het wel wat hebben. Misschien doe ik 'm wel als header bovenin mijn blog.

2 opmerkingen :

  1. Ik vind ze echt heel cute! Grappig dat printje er in! Ze hebben een beetje een vintage uitstraling en daar houd ik heel erg van. Je blog is leuk!! Mooie foto's. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio