11.3.15

IK BEN GENOMINEERD

11.3.15


LIEBSTER AWARD - Een hele tijd geleden, nog in 2014, werd ik genomineerd door www.lifebyesmee.nl om 11 persoonlijke vragen te beantwoorden. Maar tot mijn grote schaamte was ik dat totaal vergeten totdat ik pas geleden ook werd genomineerd door www.tessagrace.nl. Dus leek het me een strak plan om het dan nu eindelijk te doen.
Het is dus de bedoeling dat ik 11 vragen beantwoord, zelf 11 vragen bedenk en 11 andere bloggers nomineer. (Maar aangezien ik een beetje lui ben, nomineer ik maar 1 iemand en die gene is mijn maatje Fianne) Het doel van deze award is om bloggers meer bekendheid te geven.. Ok. Dan zullen we maar eens beginnen.

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik maakte heel veel foto's en die wilde ik dan soort van delen (met andere mensen). Geen eigendunk hoor, maar ik vind dat gewoon leuk. Want zo doe je het ook ergens voor. En het idee om te bloggen leek me wel wat. 

2. Waar ga je het liefst heen op vakantie?
Niet echt een specifiek land maar ik houd wel van Frankrijk. Ik houd van La Franceee.

3. Waar staat de naam van je blog voor?
Eh, tsja. Liefs Laura. Ik wist geen betere naam zullen we maar zeggen en Laura met 2 AA's is ook gewoon heel random eigenlijk.


4. Ben je een ochtend of een avond persoon?
's ochtends kan ik echt een humeur hebben waar je niet tegen aan wilt praten want dan word ik nog chagrijniger dan ik al was. 's avonds kan ik ook druk zijn maar toch ook weer moe. Dus ik weet het niet echt.

5. Wat staat er op je bucket list?
Jaaa, leuke. Ik zou nog zoveel willen doen waaronder: met kleine tijgertjes kroelen (in Afrika duh) en de wereld rondreizen.

6. Waarover blog je het liefst?
Fotografie.

Dit wordt echt een lange lap met teeeeekst!! De meeste letters van alle artikelen zijn hier te vinden. Ik voel het al aan mijn water.. (haha)

7. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Foto's maken, winkelen, afspreken, inspiratie doen en mijn sociale contacten bijwerken. (ghehe)
8. Beschrijf jezelf in 3 woorden: 
chaotisch, netjes, raar. Vooral dat laatste, want kijk nou. Wie plaatst er nou zo'n pittig, lillijke foto van zichzelf? Ik snap dat je nu gelijk weg klikt hoor. Zou ik ook doen. Trouwens het is wel zo'n hele mooie selfie van afgelopen zomer. Wauw. Toppunt van verveling. 

9. Wat is je favoriete seizoen? 
Als ik echt zou moeten kiezen dan maar zomer. Want love: Lekker bruin worden door het zonnetje, lekker op vakantie, lekker buiten zitten, lekker veel fruit en lekker ijsjes vretten. 
10. Hoe ziet je perfecte outfit eruit?
Moeiluuuuk. Voor nu een blousje met daarover een truitje, eronder een skater skirt en mijn Nike's. 

11. Maak je liever blogpost of filmpjes?
Ik doe niet aan filmpjes. Dus een blogpost.

Wieuww, dit heb ik gehad, nu nog 11 andere vragen bedenken...

Fianne moet gewoon de bovenstaande vragen beantwoorden. Vind ik een goed idee. Want ik ben lui weten jullie nog? (((((:

7 opmerkingen :

 1. Hahahaha, lekker kind. Nou ik ga t zo snel mogelijk doen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha, lekker kind. Nou ik ga t zo snel mogelijk doen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha super leuk! Je moest bij de laatste mijn/ons kanaal promoten man! ;)
  En ja je bent super raar maar wel super leuk! :*
  En ik ben het helemaal eens met je fav outfit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh oeps.. haha. Sorry, ik zal het wel een keer veranderen.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio