18.2.15

THAT GARDEN AGAIN

18.2.15
DRIE KEER RADEN - van wie die garden (tuin) toch eens zal zijn... Ja! Van mijn opa en oma. Hehe. Op mijn opa's verjaardag ben ik nog even naar buiten gegaan en ook weer binnen gekomen. Bevroren. Met tintelende vingers. Brr, wat was het koud. En Laura had natuurlijk geen handschoenen bij zich. Handig! Maar, zulke dingen gebeuren wel eens meer. 
Geniet van deze foto's en van alle opkomende knopjes en bloemetjes en blaadjes. En o ja, volgende week zit ik gewoon in Engeland! Yeah. Ik ga proberen om te bloggen om jullie op de hoogte te houden. 


2 opmerkingen :

 1. Leuke serie! Meestal vind ik ik veel korrels niet zo mooi, maar door deze foto's zo bij elkaar te zetten heeft het juist wel weer wat. Je hebt het op een mooie manier toegepast (bewerking?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, bewerkt met VSCO Cam en dan de grain omhoog gezet.
   Dankje!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio