7.2.15

LAURA ABC

7.2.15
Bij alle letters van het alfabet iets 'verzinnen' wat bij mij past en hoort. OK. Ik ben benieuwd of dat gaat lukken haha.


Aardbeien, omdat die me aan de zomer doen denken. Bananen, (oké Laura, waarom alleen maar fruit?) Wees gerust, nog 24 letters te gaan. Maar bananen omdat ik nu eenmaal van bananen houdt. Vooral bij het ontbijt (MET pindakaas natuurlijk!!!)
Creatief, ik ben niet heel creatief in handwerken maar ik vind het wel leuk om dingen te ontwerpen zoals opdrachten voor school.  Daan, zo heet mijn broertje.
Engeland, ik ga in de voorjaarsvakantie daar naar toe! Jeajjj! Ik ga dan met mijn vriendin in een gastgezin en we moeten ook naar school maar dat kan de pret niet drukken.
Fietsvakantie ik zie er nu alweer naar uit.
Gaastra?? Ja, dit komt heel random in mijn hoofd en ik weet niet waarom.
Honden, Lenneke heeft zo'n lieve hond! Ijs, my love <3 Jacksgap, een youtube kanaal van een tweeling met de beste video's!
Kanarie, vroeger hebben wij kanaries gehad. Lama. Maan, to the moon and back (jwz).
Nike, ik had nieuwe schoenen binnengekregen echt de leukste ooit! Maar -natuurlijk- was er iets mis mee, ze waren namelijk te groot. Dus wilde ik een maat kleiner bestellen maar -natuurlijk ugh- waren ze in die maat uitverkocht. Dùs nu een ander patroon met dè goede maat. (:
Opa, hij is jarig!!! Pony, die opa van daarnet (en oma) hebben ook een pony.
Quotes, ik zoek bij mijn foto's op Instagram altijd (bijpassende) tekstjes.  Regen, ik haat regen.
Scheurkalender, huh? Wij hebben nu zo'n kalender in de wc hangen waarvan je elke dag een nieuwe bladzijde vol wijsheden / grappen / nadenkertjes kan afscheuren. Heb je tenminste ook wat te doen op de wc.
Taart. Jamm. Ik heb gisteren voor de 2e keer die dadeltaart gemaakt. (al eerder verschenen op mijn blog). Ugh. Leuk woord, vind ik. Hum.Vonk. Mijn achternaam hehe. Winkelen. Ook één van mijn favoriete sports!
  YouTube. Zara. Ik heb zo'n sweater van de Zara en ik zou die non-stop kunnen combineren, met andere kledingstukken, en dragen.

Done! Herkennen jullie dingetjes? 

4 opmerkingen :

  1. Wat leuk om te lezen! En heel erg leuk dat je in de zomer naar een gastgezin gaat, zou ik ook nog wel eens willen doen!
    x

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio