5.1.15

SNOW AND COCKS

5.1.15
Ik wilde heel graag foto's maken van de sneeuw voordat het helemaal verdween. Dus gingen we (weer) naar mijn opa en oma toe. (Wat is het trouwens alweer lang geleden.. meer dan een week. Lang hè. Hah) 

Weer omdat ik daar al heel vaak foto's heb gemaakt. Maar weet je, het is daar gewoon het perfecte plek om dat te doen. Toen we net arriveerden zag mijn moeder gelijk al een haan op het hek zitten en zei ze: 'Lau! Maak een foto van die haan daar!!' En wel ja, daar zat een haan parmantig op een hekje te poseren. Ik pakte gelijk mijn nieuwe lens erbij en ging er snel op af. Ik heb 'em er gelukkig nog goed op gekregen. Natuurlijk zijn er nog meerdere foto's gemaakt, dus bereidt je maar voor op een spam van foto's.Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio