31.12.14

2 0 1 4 BLOG RECAP

31.12.14
Aangezien het einde van dit heugelijke jaar 2014 nadert, heb ik nog een artikel met alle hoogtepunten op mijn blog voor jullie. Zoals onze fietsvakantie, daagjes weg en mijn nieuwe camera. Maar ook wil ik diegene bedanken die elke keer weer van die lieve reacties achter lieten. Ze zijn zeker gewaardeerd!


BEGINNING Op woensdag 9 april ben ik mijn blog begonnen, nog als een groentje met alleen haar mobiel als camera. Het is nu dus zo'n 8 maanden geleden!
En is toch al heel wat verbeterd, al zeg ik het zelf. Soms probeer ik mijn layout nog wat te verbeteren door hier en daar aanpassingen te doen.

2 dagen weg met mam - Mijn vader ging met mijn link broertje een paar daagjes weg en ik met mijn moeder. We fietsten naar ons hotel en gingen ook weer met de fiets terug.
AMSTERDAM - Voor het eerst dat ik naar onze beroemde hoofdstad ging. Een hele belevenis natuurlijk, haha, we bezochten o.a. ook nog het Rijksmuseum. Ik wil zeker nog een keertje terug en dan ook nog wat winkelen. Natuurlijk (:
Fietsvakantie! - Wij gingen dus met de fiets naar huis fietsen (hehe) vanuit Basel. Het was zonnig, regenachtig, van alles en nog wat. Wel weer een hele belevenis.  Ik heb toen elke dag gepost over wat we allemaal gezien en gedaan hadden. Het was denk ik wel de hoogtepunt van dit jaar.
VERJAARDAG - link/ Ik was zo blij toen ik op mijn verjaardag deze camera kreeg! Echt wel het beste van wat ze konden geven en ik ben er nog steeds helemaal tevreden mee.
Foto's maken bij opa en oma - link/ Oké, ik heb dit jaar echt heel veel foto's gemaakt in de mooie tuin van mijn grootouders. Het is gewoon een perfecte plek met allerlei soorten bloemen, bomen en dieren.
ALEXANDRIUM - Ik heb een paar keer gewinkeld met vriendinnen. En toen we een daagje vrij hadden ging ik weer met een vier andere meiden naar Alexandrium om te shoppen. Ik vond het erg gezellig dus dat moest er ook nog wel even bij.
FOTOSHOOT - De aller eerste fotoshoot die ik ooit heb gedaan met mijn vriendin en er kwamen echt heel veel leuke foto's uiteindelijk. Al zeg ik het zelf, (:
NIEUWE LENS - Ik kreeg mijn nieuwe lens!! Nu kan ik tot 150mm inzoomen. yeah.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio