11.11.14

F A LL F AV OU R IT E S

11.11.14
Een favourite artikel vandaag. Waaronder eten, accessoires, en andere dingetjes die ik nu heel fijn vind en vaak gebruik. Trouwens die foto hierboven, dat was echt heerlijk! Jumm. Eerst wat champignons met uitjes bakken en daarover heen een eitje.1 kilo pindakaas! Hoe lang ga ik daar mee doen? Haha. Maar echt tof dat ze er nu zijn. Ik heb ook al foto's gezien van potten met je eigen naam erop. Ook heel leuk natuurlijk!
De lucht was mooi zeg! Wauw. Eigenlijk is de lucht altijd mooi..
Deze ring had ik afgelopen vakantie gekocht op een beurs bij een stand waar ze 2de hands sieraden verkochten. En ik moest al een nieuwe ring dus deze heb ik gekocht. Ik vind 'em echt heel mooi! Weer eens wat anders dan wat ik altijd had.
Een lekkere warme sjaal voor als het koud wordt. Vooral de print vind ik erg mooi.
Ik was deze Baby Lips kwijt, maar gelukkig is die weer gevonden. Ik vind het een erg fijne lippenbalsem. 
En ik had een nieuwe parfum gekregen voor mijn verjaardag die ik nu elke dag gebruik. 

Dit waren mijn momentele favorieten. X, Laura

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio