26.9.14

N E W / rings

26.9.14
Het is weer dè tijd van het jaar... Regen, wind, donker en de kachel aan. Herfst!
Ik heb geen hekel aan de herfst. Het is wel gezellig en het betekent ook verjaardagen! Die van mezelf en nog veel meer. Maar wel jammer dat er altijd zo'n dipje is van de zomer naar de herfst. Verkoudheid, griepjes, enzovoort. 
Ik heb deze week een paar ringen toegevoegd aan mijn accessoires. Deze ringen zie je steeds meer verschijnen overal. Beetje hipster ringetjes. En ik houd van accessoires dus .. ! Mijn vader had ze besteld op een Chinese site dx.com waar je heel goedkoop dingetjes van groot naar klein kan bestellen. Alleen duurt de levertijd wat langer dan normaal.


Ik weet alleen niet meer welke ring bij welke mood hoort. 
Ze zijn best mooie hè? Ik heb zin om nog een fall inspiration post te maken dus jullie zullen het vanzelf zien verschijnen. 
Have a nice weekend! X

1 opmerking :

  1. Gorgeous pictures!
    Would love if you could check out my blog if you get a chance!
    www.emilyh.co
    x

    BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio