5.8.14

Fietsvakantie | D. 18 & 19 ✿ Rust, 128 km?! & back home

5.8.14

3/8/14 Zondag
Vandaag maakte mijn moeder een grapje om Morgen 120 km te fietsen naar huis en dan niet nog een dag op de camping blijven. Eerst vond ik er niks aan maar hoe langer ik erover dacht hoe meer het me aanstond.
Heerlijk in eigen bed, lekkere douche en gewoon weer alle normale dingen.
Ik heb 6 dikke muggenbulten. Dat is gewoon niet grappig! Heb er echt last van gehad.


4/8/14 Maandag
En we besloten het echt te doen. Vanuit Someren naar huis. Het was 128 km. Ons record! Best zwaar maar we hebben het toch gered!
Vanochtend was het nog mistig maar vanmiddag werd het lekkerder weer en nog best warm. We vertrokken beat vroeg, om 7:45. En om 12:00 hadden we al bijna 60 km gefietst.  We kwamen over een pad vol met koeienstront lekker hoor ;s En we moesten 2 keer met een pontje overvaren.
Maar nu zijn we lekker thuus (: We hebben tenet even gebarbecued.
Ik maak nog wel even een artikel over iets van de vakantie. Die krijgen jullie nog wel te zien.
Eigenlijk zouden we eerst donderdag thuis komen, toen werd het woensdag daarna dinsdag avond en uiteindelijk werd het dus maandag.
De lucht was zo mooi!
Hele aparte bomen. Deden mij een beetje denken aan palmbomen.

The pearl in my hand. Eigenlijk was het gewoon een paintbal balletje. Want naast ons op zondag waren ze in het bos aan het paintballen en mijn broertje had er heel wat gevonden. 

Nog zo'n mooie lucht! <3 I love the sky.
THUIS! lekker Barbecueën

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio