21.7.14

Fietsvakantie | Dag 3 & 4 ✿ Fietsen, hitte, 4-sterren camping, rustdag

21.7.14

Zaterdag 19/7/14
Wifi probleem. Sorry

Enn, de wekker ging vanochtend vroeg om 6:30. We waren allemaal nog heel moe maar het werd erg warm vandaag. 40°C!
Wij gaan deze fiets route terug naar huis maar de meeste mensen fietsen hem naar Basel dus we kwamen een paar mensen tegen die dat deden. We houden ze ook bij en nu hebben we er al zo'n 20 stelletjes.

Na 60 km ongeveer zouden we een camping krijgen. Echt zo'n stadscamping was het met allemaal hippies en rare mensen die daarop stonden, er was gewoon niets aan. Dus zijn we verder gegaan. Ook hadden we een probleem met de winkels die rond 13:00 gesloten waren. Dus we moesten nog 10 km verder fietsen (wel omhoog en omlaag) naar het volgende stadje.
Eerst naar een supermarkt en daar inkopen gedaan. En een heerlijk Oreo als Cornetto ijsje op.
En toen naar de camping. Een 4 sterren camping met een mooi plekje in de schaduw.  Het heet Claire Vacances. Heerlijk gezwommen en pasta bolognese gegeten.
Morgen blijven we hier ook nog en maandag verder.
Ik heb een zere voorvoet en kan er geen eens op staan. Dus dat was niet zo'n pretje! Ik kan er geen eens normaal op lopen en mijn schouders zijn verbrand.. :(

Zondag 20/7/14
Vandaag was het rustdag. Dus we deden niets. Wel waren we druk met  de tent in en uit gaan omdat het heel de tijd regende. zo'n  10 keer en 's nachts hadden we onweer en dat vlak boven ons. We schrokken ons naar dus dat was niet zo'n pretje.


OREO! Jammer dat het zo warm was. Het smolt als een gek.
Typisch Franse huizen. Maar wel een beetje overdone met die bloemen.
 ('t heeft wel weer wat)

Ook zo'n lekker typisch Frans dingetje. Madeleines <3

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio