ABOUT ME

since 9/4/14

Welkom.
Ik ben Laura, 18 jaren jong (can u believe it) en ik studeer Toegepaste Fotografie & Beeldcommunicatie aan de Fotovakschool in Rotterdam. Fotografie is al een tijdje echt mijn ding en ik ben blij dat ik daar nu veel mee bezig mag zijn. Ik leg graag de sfeer van de wereld om me heen en alles wat zich daarop mag bevinden vast. Fotografie is voor mij ook een middel om herinneringen te bewaren en te koesteren. Daarom ben ik het gelukkigst als ik veel foto's kan nemen tijdens een mooie reis en het ontdekken van nieuwe dingen. Daarnaast leg ik ook graag herinneringen voor anderen vast met hun familie of vrienden.

Dingen die mij blij maken: de lucht die altijd mooi is, katten, pindakaas, muziek, sfeervolle plaatjes, de bergen, roadtrips, boeken, sterren, reizen, editten van foto's en video's, spontane dingen, zwemmen in een meer of de zee, natuur, nieuwe kleren (gheghe), croissantjes, warme choco, lichtjes, dat analoge sfeertje op foto's, de stad en nog zoveel meer.

love, laura.

6 opmerkingen :

 1. Heeyy ik vond je blog door dat je een reactie achterliet op haar winactie! Je hebt echt een leuke blog! Wil je ook een kijkje nemen op mijn blog? Lovelythingsbyarianne.blogspot.nl :)
  Lieffss,
  Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Net je blog ontdekt, ontzettend leuk gedaan allemaal! En wat maak je mooie foto's! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kind, ik vind je nieuwe layout geweeeeldigg! hij is echt heel leukkk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Laura, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award -> https://petiteshistoiresdelaura.wordpress.com/2016/01/24/liebster-award/#more-986

  Liefs, je naamgenootje x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey, ik heb nog maar net je blog ondekt maar woww wat trek jij mooie foto's! maar ik heb ook een vraagje hoe upload je een nieuwe lay-out? ik heb het daar heel moeilijk mee haha x

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio