21.9.18

GENUA GENOVA GENOA

21.9.18

Een onverwacht dagje rond dwalen in de grote stad Genua verwelkomde ik natuurlijk met alle plezier. Ik had een drukke, eerste week achter de rug hier in Italie en ik was wel blij om even aan alle muggen te ontsnappen. Met mijn baas (de hele familie bij wie ik verblijf is dat overigens) kon ik meerijden naar de stad. De tocht ging eerst slingerend door de bergen met prachtige uitzichten, toen over de snelweg en na een dik uur (en de heerlijkste pure, warme chocolademelk) stond ik in het warme Genua waar de zomer nog lang niet over is. 

15.9.18

fietsend door nederland

15.9.18

Nadat ik na een lange zaterdag thuis kwam (oke, niet helemaal correct aangezien ik bij mijn opa en oma verbleef) ontmoette ik mijn ouders op maandag om met ze mee te gaan op de laatste dagen van hun fietsvakantie door Nederland. Ze hadden er al twee weken erop zitten en heel Nederland doorkruist. Ik vervolgde de tocht met ze in Limburg, waarna we door Brabant thuis kwamen na bijna 300 km bepakt en bezakt gefietst te hebben voor mij. Nederland is heus zo slecht nog niet om doorheen te komen en echt wel mooi. Hierbij de verzameling aan foto's die ik gemaakt heb met mijn Olympus Pen. 

10.9.18

we like it picturesque

10.9.18
Hey hoi, buongiorno uit Italie. Misschien denk je, moet jij niet op school zitten Laura? Maar nee, ik doe niet meer aan school. Of in ieder geval, dit jaar niet. Ik ben gestopt met mijn opleiding aan de Fotovakschool en heb de kans gekregen om een maand in mijn droom land, Italie te werken. Wat bijverdienen, ondertussen genieten van mijn verlengde zomer en wat zien van dit land. En ook nog nadenken over wat ik verder wil met mijn leven. 

Ondertussen heb ik nog foto's (vooral foto's, ben m'n travel diary vergeten om mee te nemen. nee, heb wel een ander boekje om mijn avonturen hier in op te schrijven hoor) van de roadtrip om te delen. Dus we gaan weer terug on the road naar augustus.

24.8.18

ROADTRIP – 1

24.8.18
Daar gingen we dan, vliegend over de Nederlandse snelweg, on the road naar Duitsland. Hoe we vorig jaar plannen aan het maken waren voor een interrail avontuur, hadden we niet kunnen denken dat we in een autotje op pad zouden gaan toen we nog hard aan het autolessen waren. Met dank aan mijn tante konden we deze gjeweldige Volkswagen Up gebruiken voor ons avontuur. We doopten deze week tot #lauzentures en onze eerste stop werd het glooiende Epen in Limburg. Af en toe viel er wel een drupje zoals voorspeld was, maar we konden de tent tot ons genoegen droog opzetten. We stonden aan de rand van de camping met weliswaar een heus uitzichtje (met een heg ervoor, maar laten we daar maar overheen kijken...😏). 

18.8.18

BOZE SPANJAARDEN & PALMA - mallorca no. 5

18.8.18

De laatste twee dagen heb ik bij elkaar gestopt, in deze post. We gingen op donderdag naar een ''lost place'' toe (soort Urbex) waar je naar bepaalde dingen moest zoeken en uiteindelijk bij de ''schat'' komt, samen met een hele groep anderen die via Heja Tours  ook in ons hotel waren. De volgende dag namen we de bus naar het centrum van Palma en regende het. Een sombere laatste dag. 

13.8.18

WHERE THE SUN MEETS THE MOON

13.8.18
''there are two reasons why people don't talk about things;
either it doesn't mean anything to them, 
or it means everything.''

in the frameMarieke Kazen

8.8.18

BLAUW BLAUW BLAUW - MALLORCA NO.4

8.8.18
Voor wat zomer vibes, meld je hier aan. Ik weet niet wat het is, maar opeens heb ik heel veel motivatie en gewoon zin om foto's bij elkaar te zetten en blogposts te schrijven. Ik ga vooral gewoon heel goed op al dat blauw van de Middelandse Zee en de lucht. Daarbij komt ook nog dat het alweer een tijd geleden is dat we naar Mallorca zijn geweest en ik deze dagen (en de vele foto's) nog graag wil delen hier. Op deze dag was het redelijk warmpjes en we maakten een wandeltocht of twee langs de kust, over de rotsen en mooie baaien.
LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio