7.12.17

FALL FAVOURITES

7.12.17


Goeidag allemaal! Luisteren jullie ook al volop, non-stop kerstliedjes? Ik in ieder geval wel *inserts feliz navidad*. En zijn alle kruidnoten al op en de kerstlichtjes opgehangen? Ja? Oke. Jij mag blijven. 

Ik wilde voordat het daadwerkelijk echt kerst, winter en sneeuw is nog mijn herfst favorietjes delen. Dat mag natuurlijk niet ontbreken hier. 

29.11.17

⭑ ROZE ⭑ GEEL ⭑

29.11.17


Toen ik hoorde dat er een roze muur in Rotterdam te vinden was, moest ik er zeker te weten heen. Het idee is afkomstig uit LA waar de super famous pink wall is en een blogger besloot dat er ook zo'n muur in Rotterdam moest komen. Helemaal top natuurlijk, aangezien roze ook gewoon heel leuk is. Zodoende sprak ik een paar weekjes terug met Astrid af om wat te shooten in Rotterdam. Het was grauw, donker en koud, maar de gele brug en de roze muur vrolijkten het geheel toch nog wat op. 
⭑⭑⭑⭑⭑

21.11.17

AUTUMN III // HERFST IN ALKMAAR

21.11.17

Ik had nog beloofd om een artikel te schrijven over ons verblijf in Alkmaar tijdens de herfstvakantie. Nadat ik met Joelle in Scheveningen was geweest, reisde ik verder met de trein naar Alkmaar waar mijn ouders al waren. (Ik zat overigens bijna in de trein naar de andere kant van het land, want ik moest in de trein erachter zitten. Dat was het sprintje van de maand wel weer.) We hadden een overnachting geboekt in hotel Stad en Land en de volgende dag zouden we dit stadje gaan verkennen. Ik hoorde al veel goeds over hoe gezellig het wel niet was, dus benieuwd waren we wel.

15.11.17

UTRECHT MET M'N FAVO BLOGGERS

15.11.17

Afgelopen zaterdag liep ik door regenachtig Utrecht met Luna, Arjanne en Emma. De laatste twee had ik al vaker ontmoet en ik vond het ook leuk om Luna eindelijk eens te ontmoeten. in onze favo stad Utrecht. De titel is misschien iewat misleidend aangezien de helft van ons groepje gestopt is met bloggen. Maar als nog, door het bloggen hebben we elkaar wel leren kennen.

28.10.17

SUMMER VACAY ⭑ // LV

28.10.17

Misschien herken je wat stukjes uit deze video van mijn zomervakantie. Ik wilde deze toch nog delen, want memorieees! Laat me weten wat je ervan vond :)

Liefsss 

21.10.17

AUTUMN II // SCHEVENINGEN

21.10.17

Er was een rode zon - nee, geen maan, een zee, een cheesecake, een hele dot slagroom en ergens nog wat warme choco, een Joelle, onbegrijpelijke trams en een baret. 

16.10.17

AUTUMN I // OH SUNNY DAYS

16.10.17

 Wat een fantastisch weertje is het toch dezer dagen. Vandaag is mijn moeder jarig en mijn nichtje kwam ook op visite. Ik vroeg of ze zin had om foto's te maken en daar was ze wel voor te porren. Even uit dat warme zonnetje in het prieel waar we al een poosje in zaten. Ik wilde net als vorig jaar' kerstvakantie een paar posts online gooien met wat ik gedaan heb deze vakantie. Van start gaand met deze mini shoot met Laurina. 
LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio