13.12.19

SEOUL, SOUTH-KOREA

13.12.19

 Ik kan niet geloven dat ik nu, na 13 maanden terug ben op liefslaaura.nl. Het is echt heel lang geleden en ik was even bang dat ik dit was verleerd. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat ik weer actief ga ''bloggen'', maar ik vind het wel leuk om het weer te gaan proberen. In deze post wilde ik mijn foto's delen die ik in april heb genomen toen ik samen met een vriendin drie weken naar Korea ben geweest. Korea als in Zuid-Korea en om nog specifieker te zijn, Seoul. We hadden daar de tijd van ons leven en het deed echt pijn in mijn hart om de foto's te selecteren voor de blogpost.


Hier is een compilatie aan foto's die ik gemaakt heb. 
Ik heb mijn camera maar drie keer meegenomen toen we op pad gingen (waar ik nu spijt van heb). 

Onze eerste Airbnb was in de wijk Itaewon. 


(toen ik nog zwart en lang haar had lol)

Paleis GyeongbokgungHan River Dit is een kleine sfeerimpressie van wat wij op de eerste volle dag in Seoul gezien hadden. Op mijn  Instagram (lvrkive) heb ik meer gedeeld. We hebben zoveel gezien, gegeten en bezocht tijdens onze tijd in Seoul dat we elke avond versleten thuis kwamen. Deze stad was voor ons heel bijzonder omdat het zoveel anders is dan bij ons thuis. Niet alleen een soort cultuurshock (ook al viel dat mee want de stad is vrij westers en veel moderner dan Europa), maar ook om te zien dat historie en moderniteit zo dicht bij elkaar te vinden zijn. De mensen waren zo beleefd en het voelde zelfs 's avonds veilig om over straat te lopen. Kortom, ik heb heimwee. Ik zal sowieso nog een andere blogpost posten met foto's die ik genomen heb in Busan.

Ik heb ook nog een video gemaakt aan fragmenten die we gefilmd hebben met ons mobiel. Hier te vinden. 

8 opmerkingen :

 1. Oh Laura! Wat fijn om weer een post van je te lezen! Ik heb ze gemist hoor! En jeetje wat een mooie foto’s! Heel gaaf ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Mei! Ik heb jouw posts ook zo gemist aaaah! Dankjewel <3

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige foto's heb je met ons gedeeld zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeehh yess weer een post van je!! echt kei mooie foto's, wauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio