27.10.18

GOUD GEVONDEN IN MANAROLA

27.10.18


Ik weet nog goed toen ik in Italië arriveerde dat de zon om half 8 onderging. Zo'n 21 dagen later zag ik een half uur eerder (om 7 uur) de zon opgeslokt worden door de zee. Ik liep iewat vies en zouterig (ik had maar 1 mini-handdoek meegenomen en die was nog nat van het strand, dus ik kon niet douchen..) door de straatjes van Manarola vergezeld met mijn camera. Mijn hostel lag gelegen op de top en ik kon zo mooi het gouden licht aanschouwen dat over het dorpje heen scheen.

De man en zijn twintig-jaar oude hond die maar moeizaam vooruit strompelde.
Toen ik eenmaal bij de baai met uitzicht op de zee aankwam was het daar druk. Mensen verzamelde zich op bankjes om de zonsondergang te aanschouwen. De magische paar minuten waarin de zon de zee in een zimmerende zee toverde. Na het schouwspel aan gouden kleuren werd het snel donker en koud. Een einde aan een heerlijke dag. 

22 opmerkingen :

 1. oh wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt zeg.. wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh ik word zo rustig en kalm van deze foto's, love it!! Zoooo mooi, ik wil nu echt in het vliegtuig stappen naar Manarola om de zonsondergang te aanschouwen! Hele mooie foto's Laura!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Love deze comment!! Ahh, dat wil ik er ook mee bereiken <3

   Verwijderen
 3. Wat veel mooi licht heb je weten te vangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm, genieten, deze foto's... Wat een prachtig licht inderdaad, betoverend!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt he! Je zou ook maar op zo'n plek wonen en dat elke dag mogen aanschouwen

   Verwijderen
 5. Wauw deze foto’s zijn zo mooi Laura!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo prachtig! Het is altijd zo mooi als de zon ondergaat, maar je hebt 't ook zo mooi vastgelegd! <3

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio