10.9.18

we like it picturesque

10.9.18
Hey hoi, buongiorno uit Italie. Misschien denk je, moet jij niet op school zitten Laura? Maar nee, ik doe niet meer aan school. Of in ieder geval, dit jaar niet. Ik ben gestopt met mijn opleiding aan de Fotovakschool en heb de kans gekregen om een maand in mijn droom land, Italie te werken. Wat bijverdienen, ondertussen genieten van mijn verlengde zomer en wat zien van dit land. En ook nog nadenken over wat ik verder wil met mijn leven. 

Ondertussen heb ik nog foto's (vooral foto's, ben m'n travel diary vergeten om mee te nemen. nee, heb wel een ander boekje om mijn avonturen hier in op te schrijven hoor) van de roadtrip om te delen. Dus we gaan weer terug on the road naar augustus.
We ontwaakten met een mistig uitzichtje wat toch ook wel een gezellig sfeertje had. Onze bestelling met broodjes van de camping hadden we meegenomen in de auto om een goed plekje te zoeken voor het ontbijt. Die vonden we en na een aangename aanvaarding met een wesp weps reden we naar Monschau. Eerst hadden we de tent opgezet en daarna liepen we naar het pittoreske dorpje toe. Het was een klein beetje regenachtig, maar dat stoorde niet heel erg. 

18 opmerkingen :

 1. Ben benieuwd naar wat je dit jaar allemaal zult doen, een jaar vol unieke ervaringen! Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies wat jij zegt, allemaal nieuwe ervaringen. Maar wel heel leuk! Ben zelf ook benieuwd ;)

   Verwijderen
 2. Wauw wat gaaf dat je in Italië gaat werken! Wat voor werk is het? Je maakt me nieuwsgierig, haha. Heel veel succes en geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk bij agriturismo Ca du Chittu midden in de natuur en help op de boerder in de keuken en buiten om. Dankje, doe ik zeker!

   Verwijderen
 3. Wat een fijne plaatjes weer! En veel plezier met je werk in Italië! :)
  zz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je portfolio is zoo mooi hee! Echt heel gaaf gedaan #feelinglikeaproudmom ;)
  En leuke blogs ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, super fijn dat je die kans hebt gekregen! Heel gezellige foto's ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer mega mooie foto's Laura! En zo leuk dat je de kans hebt gekregen om in je droomland te werken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahahahaha, weps, ik ga stuk😂 lekker kind ook. Veel plezier en geniet er van😘

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ahh zo tof dat je kan gaan werken in zo'n mooi land, wauw echt een kei leuke kans!! Heel mooie foto's ook Laura! x

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio