15.9.18

fietsend door nederland

15.9.18

Nadat ik na een lange zaterdag thuis kwam (oke, niet helemaal correct aangezien ik bij mijn opa en oma verbleef) ontmoette ik mijn ouders op maandag om met ze mee te gaan op de laatste dagen van hun fietsvakantie door Nederland. Ze hadden er al twee weken erop zitten en heel Nederland doorkruist. Ik vervolgde de tocht met ze in Limburg, waarna we door Brabant thuis kwamen na bijna 300 km bepakt en bezakt gefietst te hebben voor mij. Nederland is heus zo slecht nog niet om doorheen te komen en echt wel mooi. Hierbij de verzameling aan foto's die ik gemaakt heb met mijn Olympus Pen. 


Wel moesten we elke ochtend 6:00 de slaapzak uit (helaas), maar ik heb wel een hert gezien, weer wat aan mijn conditie gewerkt, mooie gebieden aanschouwd, lichtelijk aangebrand op de heide, een prachtige zonsondergang (eindelijk!!!) vanaf onze tenten plek op de laatste dag mogen zien, alpaca's in mijn achtertuin gehad en een nieuwe vriend gemaakt in hondenvorm.

16 opmerkingen :

 1. Oh, kei mooi deze foto's! In je eigen land vind je soms meer mooie dingen dan je denkt, hihi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Suuupermooi, Nederland is toch niet zo saai als ik dacht. Een fietsvakantie lijkt me echt leuk om te doen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh deze foto's, wauuww!!!!!! ziet er als een kei mooi tripje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Mega mooie foto's Laura!! Je geruite rokje is echt leuk!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Nederland heeft echt mooie plekjes hè :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Ik wou dat ik alpaca's in mijn achtertuin had, ik ben echt in love met die dieren <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is gezellig wakker worden elke ochtend :) Zijn echt de meest grappige beesten ooit haha. En dankjewel!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio