24.8.18

ROADTRIP – 1

24.8.18
Daar gingen we dan, vliegend over de Nederlandse snelweg, on the road naar Duitsland. Hoe we vorig jaar plannen aan het maken waren voor een interrail avontuur, hadden we niet kunnen denken dat we in een autotje op pad zouden gaan toen we nog hard aan het autolessen waren. Met dank aan mijn tante konden we deze gjeweldige Volkswagen Up gebruiken voor ons avontuur. We doopten deze week tot #lauzentures en onze eerste stop werd het glooiende Epen in Limburg. Af en toe viel er wel een drupje zoals voorspeld was, maar we konden de tent tot ons genoegen droog opzetten. We stonden aan de rand van de camping met weliswaar een heus uitzichtje (met een heg ervoor, maar laten we daar maar overheen kijken...😏). 


 Drielandenpunt, Vaals.

Het begon te regenen en gelukkig was er een chill plek op de camping in een soort oude paardenschuur waar we konden schuilen. We besloten om toch nog iets te gaan doen en gingen eerst naar de plaatselijke supermarkt, Super Epen, jawel. Het was minder fijn om daar weg te komen met de auto op een mini opritje/parkeerplek. In een dik halfuur reden we naar het Drielandenpunt, Vaals. Ik was er wel eens geweest, maar dat was ook alweer 4 jaar geleden. We hebben in het bos ernaast de letterlijke definitie van ''rondgestruind'' uitgevoerd en hadden totaal geen idee waar we heen gingen, zonder te verdwalen. Dus dat ging goed. 


 de Nederlandse palmbomen. 
Terug op de camping hadden we trek gekregen en wilden we alvast beginnen met pasta koken. Na talloze minuten gewacht te hebben tot het water zou gaan koken begonnen we ons af te vragen of het allemaal wel goed ging. Ondertussen was de zon verborgen door de wolken en begon het te regenen. Daar zaten we dan, ik met een paraplu boven m'n hoofd en Ilze met een regenjas, zielig voor de tent en we konden maar niet wachten om eindelijk te eten. Bleek dat door de wind en de regen de brander niet zo goed ging en hadden we ook niks meer om hem aan te kunnen steken. Bij een aardige overbuurman kregen we lucifers mee waardoor we na letterlijk 2 uur eindelijk het water aan de kook kregen. We waren alvast maar begonnen aan de chips en de Carbonara saus pot. 

Ook stond er nog een ijskarretje op de camping en hadden we een lekker dessert. Wat later konden we nog een mooie lucht aanschouwen toen de zon onderging en zagen we allerlei vreemde oerbeesten in de lucht. De camping waar we stonden heet Camping Oosterberg

Trouwens, mijn fotografisch portfolio is eindelijk te zien. Klik op ''portfolio'' bovenaan mijn blog of op deze link om er te komen. Hij is nog niet helemaal aangevuld, maar dit is in ieder geval een start. 

Liefs!23 opmerkingen :

 1. dit is allemaal geweldig (buiten het feit dat je zolang moest wachten op eten). en je portfolio ook, echt, het is zo mooi!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Zo leuk dat je zelf met je vriendin op pad bent gegaan en dat met de auto! Gaaf!! En wauw, je portfolio is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk avontuur! En wat een mooie foto's heb je in het bos gemaakt. En tja, op de camping duurt nou eenmaal alles langer dan thuis, ook water koken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar geen twee uur, haha. Dankjewel voor het compliment!

   Verwijderen
 4. Oh wat tof dat je met de auto naar Limburg bent geweest! Lijkt me echt een heel avontuur om dan zelf daarheen te gaan, en weer prachtige foto's natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh zo leuk, zo'n roadtrip!! mega schone foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat tof dat je dit hebt gedaan ik ben er zelf ook van hoor! wij zijn dit jaar naar italie gereden dit duurde 13 keer en hebben we in een keer gereden haha. je hebt weer prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig avontuurtje!! Stoer dat jullie er zelf heen zijn gereden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat maak je toch altijd mooie foto's! En wat tof, zo'n roadtrip!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah, love uw scherptediepte!! Zo mooi!! En zo’n onzettend leuke vibe!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Love love love je foto's! Ik ben echt jaloers op jouw talent, hahah ;-) Je portfolio ziet er trouwens erg mooi uit. En wat heb je toch een leuke regenjas!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee ah bedankt!! De oude jas van Ilze’s moeder, echt toff he. X

   Verwijderen
 11. Wat tof dat jullie dit hebben gedaan! Mooie foto's weer :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio