8.8.18

BLAUW BLAUW BLAUW - MALLORCA NO.4

8.8.18
Voor wat zomer vibes, meld je hier aan. Ik weet niet wat het is, maar opeens heb ik heel veel motivatie en gewoon zin om foto's bij elkaar te zetten en blogposts te schrijven. Ik ga vooral gewoon heel goed op al dat blauw van de Middelandse Zee en de lucht. Daarbij komt ook nog dat het alweer een tijd geleden is dat we naar Mallorca zijn geweest en ik deze dagen (en de vele foto's) nog graag wil delen hier. Op deze dag was het redelijk warmpjes en we maakten een wandeltocht of twee langs de kust, over de rotsen en mooie baaien.
2/5/2018
We wisten (hoe raar is dit werkwoord?) dat het warm zou worden deze dag en daarom stonden we op om 7 uur. Het was drie kwartier rijden naar de plek van bestemming. De exacte benaming van de plek weet ik niet meer, maar het is ergens bij Porta Vells. Het was een fijne route en we kwamen bijna geen mensen tegen. Op het einde van het rondje gingen mijn vader en ik voor de eerste duik dit jaar in de zee, maar het was nog best wel behoorlijk frisjes. Daarna reden we naar een andere uithoek van het eiland waar we liepen op militair gebied waar verschillende Geocaches lagen, sommigen in bunkers waar we ook in moesten gaan. 
Volgende week ga ik met een vriendin op roadtrip door Limburg, West-Duitland (denk aan Burg Eltz, Geierlay, Monschau) en Luxemburg of België waarschijnlijk. Dus als jullie nog tips hebben, laat het me weten. Can't wait!

24 opmerkingen :

 1. Wauw!! Ik houd ook van al dat blauw van de zee en de lucht!! En hoe gaaf dat je een roadtrip gaat doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw het ziet er echt prachtig uit zeg, thanks for sharing en tof een roadtrip! JALOERS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! En slim ook om op tijd op te staan vanwege de warmte; ik bedenk mij dat altijd pas als ik al iets later wakker word op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, ook al is vroeg opstaan verschrikkelijk het is het waard.

   Verwijderen
 4. Wat een mooie foto's zeg! En ik snap heel goed wat je bedoelt met dat je goed gaat om blauwe kleuren ;) Dat heb ik hier in Zeeland ook met de zee en het mooie weer. Veel plezier op de roadtrip!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto's, en wat schrijf je leuk!!! Valt me op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mallorca is zooo mooi! Prachtfoto's heb je ook weer gemaakt! �� Hou je ons op de hoogte van je roadtrip? Ben heel benieuwd! Veel plezier alvast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's zeg! Ik ben er zelf nooit geweest maar zou het zeker wel tof vinden zo te zien aan de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke foto's! En zeker een plaatsje om aan te vullen aan mijn TravelBucketList ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! & Wat een prachtige blog heb je. Ben je gelijk gaan volgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een heerlijke foto's, alles ziet er zo heerlijk zomers uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh dat blauw is zo'n heerlijk mooi blauw!! Kei mooie foto's!! Ahh kei tof zo'n roadtrip! Als je naar België komt, hou me op de hoogte!!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio