26.4.18

APRIL UPDATE

26.4.18

Hoi, goedendag, mijn naam is Laura. Ken je me nog? Ja excuses, ik had het zo enorm druk met school deze maand dat ik gewoon totaal geen tijd heb gehad om met mijn blog bezig te zijn, laat staan om die van andere te lezen. Maar, de derde periode is nu weer voorbij en ik mag al twee dagen genieten van mijn vakantie. Het leek me wel leuk om te laten zien waar ik de afgelopen tijd mee bezig was voor school. Volgens mij vonden jullie dat ook leuk om te zien. Zoals de meeste wel weten zit ik op de Fotovakschool in Rotterdam, in het eerste jaar en de derde periode was echt de drukste 10 weken van het hele jaar. Er moesten een heleboel foto's gemaakt worden waar ik druk mee bezig ben geweest.

Ik ga niet helemaal uitleggen wat ik gedaan heb, maar zal erbij zetten voor welke module het is en waarvoor precies. Niet alle foto's heb ik erbij gezet, maar deze waar ik het meest tevreden over was en sommige heb ik ook niet ingeleverd, maar toen wel gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit te zien en of ik het vaker zou moeten doen :)

[Vakdisciplines - mode // wit kledingstuk]


 [Vakdisciplines - reclame // gehaakte bloemen]

 [Licht - studio // stilhouette]

[Vakdisciplines - landschap // schuldig landschap, Werkendam]


[Vakdisciplines - portret // opa]


[Licht - benzinestation]

[Licht - Rotterdam centraal]

[Vakdisciplines - documentaire // stilte van de stad, het ontwaken van de stad]


[Vrij werk]Even ter herinnering wie ik was, haha. Dus, ik heb nu al vakantie, zo fijn! We hebben nu namelijk alleen maandag en vrijdag school zoals vanouds. Morgen is het koningsdag, dus hoefden we alleen maandag naar school. Totaal niet erg natuurlijk! Tot nu toe heb ik alleen maar positieve uitslagen gekregen van het eindwerk. Ik ben daar zo blij mee, niet dat ik het verwacht had. 

Zaterdag gaan we naar de zon, dus jullie kunnen weer een hoop foto's en travel diaries verwachten. Ik kan niet wachten! Hebben jullie nog toffe plannen? Ik ben benieuwd, let me know!

10 opmerkingen :

 1. Wauw wat een mooie plaatjes zeg!!������❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love it! Het zijn echt prachtige plaatjes allemaal. En don't worry, iedereen is wel eens een tijdje druk met andere dingen naast de blog. Extra leuk juist om het als je weer wat meer tijd hebt weer lekker op te pakken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie foto'sss! En waauuwww vooral die foto's bij Rotterdam Centraal, holy moly! Zo mooi! Geniet van je vakantie (naar de zon)! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh amai Laura dit is zo schoon! Vooral dat eerste serietje is echt mega graaf! En helemaal niet erg dat het eventjes duurde zeg als ik zo'n artikel in de plaats krijg, totally worth it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n knappe foto's!! Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Louise! Jij ook (als je vakantie hebt :) )

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio