5.3.18

burkely & sneeuw

5.3.18

Voordat ik vrijdagavond langzaam aan in slaap doezelde las ik ergens dat het sneeuwde. Ik was benieuwd of het er de volgende dag nog zou liggen en jawel, toen ik zaterdag om negen uur wakker werd lag er een hoop sneeuw buiten. Elk jaar krijgen we thuis te horen dat het sneeuwde op de geboortedag van mijn nichtje en dat leek me altijd zo onwerkelijk! De afgelopen jaren was het rond deze tijd al heel wat warmer. Toch was het dit jaar wel het geval en lag er sneeuw in maart. In de voorjaarsvakantie. Van de webshop Thebagstore mocht ik een mooie laptoptas uitzoeken die ik nu heel handig voor school kan gebruiken. Ik nam die tas 's ochtends mee naar buiten om er foto's van te maken in de sneeuw.
 Met Uggs aan en al, waande mijn moeder en ik ons even in de tuin om foto's te maken. De tas heeft een prachtige donkere kleur bruin en is gemaakt van heel mooi leer. Ik heb nu al zin om ermee naar school te gaan ;). Daarnaast heb ik een bril van Polette op, die vrij uniek is met een extra boogje van het ene glas naar de ander. De kleur is olijf en ik vind hem heel bijzonder. Toch even wat anders, wat i like. 

18 opmerkingen :

 1. Wat leuk deze foto's, lekker winters!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar echt, nog even wat winterse foto's voor de lente :)

   Verwijderen
 2. Die bril staat je echt heel leuk!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah goed om te horen! Ik moest er wel echt even aan wennen :)

   Verwijderen
 3. Die tas is echt heel erg mooi! Love it!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie wat een mooie tas! En mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tas is echt super vet en de foto's weer net zo prachtig als altijd.

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio