17.2.18

WINTER FOTO'S

17.2.18

Het maakt me elke keer weer zo gelukkig en blij als ik uit mijn bed stap en de zon schijnt. Een fijne voorteken voor een goede dag. De afgelopen week (weken) hebben we zelfs nog buiten in het zonnetje kunnen zitten in ons prieel. Ik heb ook nog talloze foto's staan op mijn laptop die ik nog helemaal niet gedeeld heb van voorafgaande dagen, weken, maanden. Sommige daarvan zijn nog gemaakt met mijn Olympus en de wat recentere zijn gemaakt met mijn nieuwe camera. Want volgens mij heb ik daarover zelfs nog geen eens verteld. 

let's go back to 2017, snow, christmas vacay, nieuwe cam, shoots
***in de eerste week van januari gingen de maidon logeren en op bezoek bij de kinderboerderij. 


met Emma  ging ik naar Smooth (als je daar nog niet van gehoord hebt, die nieuwe hipster plek in Dordt) en we hebben echt wel genoten van een banaan/pindakaas smoothie (je weet, best combi everrrr) en tosti.


toen was er ook nog eens sneeuw op een maandag in december. deze foto heb ik genomen vanuit school toen we aan het printen waren. het was de dag waarop iedereen eerder naar huis mocht en er chaos was met het ov. u remember, right. oh en de witte de with werd echt wit. ha ha.opa was jarig, hiep hoi en ik heb weer foto's genomen :)


ik ging naar Schiedam, Delfshaven om met Marloes te shooten. echt een hele mooie, historische gedeelte naast Rotterdam. we kregen nog gezelschap van deze knappe kat. 

afgelopen donderdag gingen we glowgolfen en het was fantastisch. daarnaast droeg ik ook mijn nieuwe favoriete, fluwelen jurk ding. zie ook mijn nieuwe oorbellen. 


Marloes nog eens, ja sorry, de foto's staan niet chronologisch. check deze Facebook pagina als je meer foto's wilt zien. 


Bijna vergeten te melden, maar mijn nieuwe camera is dus een full-frame, wat simpelweg betekent dat je meer in je beeld krijgt. Sorry, ik ben redelijk slecht in dit soort dingen om ze uit te leggen. lol. Maar, een crop-camera pakt als het ware een gedeelte van het totale beeld en een full-frame dus niet. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen waar ik heel blij mee ben. Ik kan nu ook met veel hogere ISO fotograferen zonder dat je snel ruis gaat zien. Ik heb dus de Canon 6D Mark ii met twee lenzen; De Sigma 24-70 f2.8 art lens en de 50mm f1.4 Met de eerste moet ik echt trainen, want dat ding weegt minstens 3kg, hashtag spierpijn. Maar ik ben er zo blij mee! 

Update over school: ik heb de tweede periode gehaald, geen herkansingen gelukkig. Verder zijn we nu bezig met de kennismaking met de vakdisciplines. Dus nu krijgen we documentaire, portret, fashion, reclame, architectuur en landschap. Uit de laatste twee moet je kiezen. Hiervoor moeten we allerlei eindopdrachten maken. (Wordt heel veel werk!). Daarnaast hebben we nu ook ondernemerschap en licht 2. Ik ben heel benieuwd wat ik ga vinden van al die vakdisciplines en of ik nog iets tegenkom wat me aan gaat spreken. 

Ik vind het heel knap als je tot hier gekomen bent, hihi. Vergeet niet om me te volgen op Instagram @liefslaaura en @lauravonkcreations.  (bijna vakantie trouwens, yay! ik moet wel veel werken...). liefs!

30 opmerkingen :

 1. Wauw! Wat een prachtige foto's! Stuk voor stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Laura, deze foto’s zijn prachtig!! En wat goed dat je alles hebt gehaald deze periode!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's zeg! Dat ezeltje is ook zoo cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige foto's weer!! Ik vind de foto's met de zon zo mooi, voegt zo veel toe aan een foto!
  Thanks voor je reactie trouwens op mijn blog! Ik maak mijn foto's altijd kleiner voor mijn blog, daarom is de kwaliteit ook minder. Zie je veel verschil vergeleken met mijn instagram? En ooit doet mijn camera ook gewoon niet wat ik wil ;P Welke camera gebruik jij en welke lens? Hij maakt zulke mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel. Vandaar! Ik snap 'm, maar het kan gewoon nog wel hoor. Ik gebruik de Canon 6D mark 2 met 24-70 f2.8 en 50 f1.4

   Verwijderen
 5. Oh, echt hele toffe foto's,hihi! Wat cool dat je een nieuwe camera hebt! ☺ proficiat met je uitslag en heel veel plezier in de vakantie! ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's, zo'n leuk sfeertje elke keer! Oh en mijn vakantie is morgen alweer over, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat ontzettend leuk!!

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn dit weer prachtige foto's. Gefeliciteerd met je uitslag, geniet van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh myyy die foto's van die lama/alpaca/idk, zooooo lieffff!! En Smooth ziet er zo goed uit ook! Heerlijk zo door deze mooie fotootjes heenkijken!! <3 & Mega goed dat je periode 2 gewoon lekker hebt gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alpaca's ja haha, grappigste beesten ooooit!! Yay leuke comment dit, thanks!x

   Verwijderen
 10. Wat een mooie foto's weer Laura! Heerlijk dat zonnetje de laatste weken ^^ En nice een full frame, die staat op dit moment hoog op mijn lijstje haha! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Echt genieten! Snap ik helemaal. Ik heb nu ook zo'n gevoel dat ik nu eindelijk de foto's kan maken die ik altijd heb willen maken.

   Verwijderen
 11. Oh ik ben altijd zo jaloers op jouw fotografie kunsten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil ook heel graag nog een keer naar Smooth. Ziet er altijd zo Instagramable uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Elke foto vind ik ZO tof! Maar dan ook écht. :) Ik wou dat ik zo mooi kon fotograferen! Super dat je de tweede periode op school hebt gehaald. Heerlijk om dat af te kunnen sluiten zonder herkansingen!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio