17.1.18

PHOTO DIARY ⭑ PARIS.II

17.1.18

dag deux.
We werden wakker na een redelijk moeizaam nachtje in ons hotel in Parijs. We hebben heerlijk meekunnen genieten van al de geluiden van buitenaf en mensen die vertrokken uit hun hotelkamer. Hotel Angleterre is zeker geen aanrader als je een hotel zoekt, alleen als je net als wij geen geld hebt, haha. Toen ik op de wc zat viel mijn mobiel en ik probeerde die tegen te houden terwijl ik tegen een tegel aanstootte die gewoon uit de muur viel. Welja. Een paar kwartier verder stonden we buiten met onze tassen en al, klaar voor de laatste uurtjes in deze stad en als eerste opzoek naar eten. We gingen met de metro richting Galleries LaFayette, daarna naar de wijk Le Marais en besloten toen om naar Bercy te gaan waar onze bus zou vertrekken. 


 Tijdens dit citytripje heb ik nog de laatste foto's van mijn wegwerpcamera opgemaakt,m die ik had gekregen voor mijn verjaardag in oktober. Ben heel benieuwd hoe die foto's zijn geworden! Aline had er ook eentje bij zich en toch leuk om ook zo op een andere manier te kijken naar de foto's. 's Middags aten we weer bij Five Guys en dat is echt een dikke aanrader om naartoe te gaan, hehe. Vandaar ook die lange rij die er stond. Ben ook helemaal gek geworden op de Vanille cola ;). Om 16 uur vertrok onze Flix bus vanaf Bercy Seine en we waren er al op tijd omdat het ook al ging regenen. Gelukkig hadden we het beste plekje weten te bemachtigen in de bus zodat we nog best chill zaten. Onderweg zagen we een prachtige zonsondergang en we stopten zo'n 4 keer tot we weer op Rotterdam Centraal waren. 

je reviens.

16 opmerkingen :

 1. Wat leuk gedaan met al die doodles erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, zo mooi al die collages enzo! Welk programma heb je daarvoor gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals altijd, prachtige foto's! Volgens mij is Parijs echt een prachtige stad, wil er zelf heel graag nog naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. weer zo'n lieve reactie thanks! ah ja, klopt helemaal!

   Verwijderen
 4. Oh my! Zo gaaf al je foto's! Ik ben een tripje naar Parijs aan het plannen op dit moment en door deze foto's wil ik er echt graag weer heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een kunstige foto's maak jij! Heel gaaf.
  Ik ga snel wat meer van je blog bekijken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh zo leuk weer! Luf je paris artikeltjes! Kan ik aub ook even naar parijs? (nu zegmaar plies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ik houd van jou edit style. Het is zo origineel en cool! En je foto's zijn echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ah dat vind ik zo ontzettend leuk om te horen!!! thanks lieverd <3

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio