26.12.17

INSTA RECAP 2017

26.12.17

Wat een jaar was het. Een jaar waar mijn zenuwen hoog de pijl in schoten af en toe (deze uitdrukking heb ik net ter plekke verzonnen) en ik allerlei verschillende dingen mocht meemaken. Zo slaagde ik voor mijn eindexamens (met een 4.2 voor wiskunde!!), ging ik op examenreisjes, voor(lopig) de laatste keer op fietsvakantie met de ouders, begon een nieuwe studie, kreeg nieuwe camera's, ik werd trouwens ook nog eens volwassen, slaagde voor mijn rij examen en nog meer. Daarom leek het me leuk om doormiddel van mijn Instagram terug te kijken op dit afgelopen jaar. Ik zie mijn account dan ook als een visual diary waar ik veel herinneringen uit kan halen. 

I – de top nine (is hierboven te zien)


II –  allerlaatste geplaatste foto
Het was gisteren eerste kerstdag en ik plaatste deze vrij kersterige foto plus sterrenlichtjes. Wij doen niet aan kerstbomen en kadootjes, maar vieren als gelovigen dat Jezus Christus is geboren. Vandaag (tweede kerstdag) gaan we gourmetten met elkaar. Yay. Eten!


III – de allereerste post van 2017
In de kerstvakantie vorig jaar ging ik met Ilze buiten picknicken terwijl het echt ijskoud was. Ik kan het me nog goed herinneren, maar chill was het wel. De foto was eigenlijk nog in 2016 gemaakt, maar ik postte 'm in 2017. Tsja. 


IV – allerleukste foto('s) waar je zelf op staat
Fototje met Marilene op mijn examenfeestje, eentje met Aline in Rotterdam en de laatste met de maidon op onze vakantie in Zeeland. much lovvvv. 


V – instagramfoto waar je gelijk heimwee van krijgt
Ik krijg altijd heimwee van foto's van vakanties. Het liefst zou ik het hele jaar door op vakantie zijn, maar dat is pretty much onmogelijk he. Aan onze vakantie rond de Bodensee mistte ik vooral het lekkere weer (als het niet regende) en het zwemmen. Ik zwom letterlijk elke dag in het lekkere water en dat was voorheen nog nooit gebeurd. 


VI – allerlekkerste gerecht van 2017 op Instagram
Ik heb niet heel veel foodpics geplaatst, maar ik ging met Aline naar de Corner Bakery en dat was me toch genieton. 


VII – allerleukste foto van een (huis) dier 
De kat van mijn tante! Ik wil nog steeds zelf een kat, maar nee, die ga ik zeker niet krijgen zo lang ik nog bij m'n ouders woon. Daarom neem ik maar genoegen met mijn knuffelkat (haha) en de dieren van een ander. 

VIII - meest gebruikte bewerkingsapp
VSCO Cam, obviously en Camera RAW van Photoshop op mijn laptop. Bij VSCO gebruik ik grotendeels A4 met grain en soms doe ik er nog een beetje dust overheen op Afterlight. 

IX - meest gebruikte hashtags
#vibes #grain #discover #wanderlust #exploretocreate ....

X – drie favoriete instagramaccounts
@lizeprinss, @kat_in_nyc, @lafillelea

Ook al wordt Instagram met elke update steeds minder leuk om te gebruiken, toch ben ik blij dat ik al deze memories nog heb. Ik vind het leuk om af en toe terug te scrollen naar 3 jaar geleden of te kijken naar wat ik precies een jaar geleden deed. Hoeveel er ook in een jaar kan veranderen, zo raar eigenlijk. Ook heb ik gezien dat ik niet alles heb geplaatst op Instagram, maar het is ook belangrijk om in je hoofd te houden dat niet iedereen alles hoeft te weten over jou. 

Ik wil jullie bedanken voor alle lieve reacties op Insta en hier op mijn blog, en voor al jullie moeite om überhaupt de tijd te nemen om mijn blogposts te bekijken. Ik ben benieuwd naar wat het komende jaar gaat brengen!

X. 

30 opmerkingen :

 1. Super leuk overzichtje Laura! Keep up the good work ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Suuperleuk dit!! Ik vind jouw post altijd erg leuk om te zien op insta <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, heel fijn overzichtje dit! ☺ wat fijn dat je op deze manier kan terugkijken naar 2017! Enjoy 2018, girl! ❣

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd fijn om een kijkje te nemen in iemand zijn herinneringen. Zoals altijd super mooie foto's Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuk, origineel jaaroverzichtje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk zo’n recap!! De foto’s zijn super mooi zoals altijd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat is je instagram accountje toch leeeeuk! Mega tof, zo'n recapje van het afgelopen jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind jou foto's altijd zo mooi bewerkt. Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, zo'n recap! Ik vind je foto's op insta altijd heel mooi, je hebt echt een eigen stijl vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne foto's en post, leuk! Happy 2018!

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om zo'n overzichtje te zien! Ik zie allemaal zomerse foto's.. zoooo'n zin in lente en zomer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha inderdaad! echt hetzelfde hier! doe mij maar een heerlijk zomers landje <3

   Verwijderen
 12. Hele mooie foto's. Jammer dat je van je ouders geen huisdieren mag, stiekem wens ik je dat toch toe in 2018! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi hopelijk gaat het er dan toch van komen dit jaar!

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio