21.11.17

AUTUMN III // HERFST IN ALKMAAR

21.11.17

Ik had nog beloofd om een artikel te schrijven over ons verblijf in Alkmaar tijdens de herfstvakantie. Nadat ik met Joelle in Scheveningen was geweest, reisde ik verder met de trein naar Alkmaar waar mijn ouders al waren. (Ik zat overigens bijna in de trein naar de andere kant van het land, want ik moest in de trein erachter zitten. Dat was het sprintje van de maand wel weer.) We hadden een overnachting geboekt in hotel Stad en Land en de volgende dag zouden we dit stadje gaan verkennen. Ik hoorde al veel goeds over hoe gezellig het wel niet was, dus benieuwd waren we wel.Na prima geslapen te hebben en een heerlijk ontbijtje verlieten we ons hotel. Alkmaar is niet zo heel groot en vooral het oude gedeelte bestond uit een paar straten langs een gracht. Daarnaast waren er wel veel winkels, leuke kleine kledingwinkels. Na een paar uur geslenterd te hebben door het stadje besloten mijn ouders om de auto te pakken en naar Bergen te rijden voor een wandeling.

nog een heuse, ouderwetse snoepwinkel. hmmm. we kochten thee en chocola die later vrij snel op waren. 

Voor het grote deel van de wandeling liepen we door weilanden en was het niet heel boeiend. Om de 100 meter ging er een chocolaatje met alle gemak naar binnen. Verder droeg ik mijn Dr. Martens en dat was zeker geen groot succes.  Ze zien er zo leuk uit, maar 10 kilometer erop lopen, nahh. Op het einde kwamen we door het bos en lag er al een fijn bladerdekentje op de grond. 

Nog even een laif updeet. Mijn eerste periode van 10 weken is alweer afgesloten van mijn studie en ik hoef geen herkansingen te doen. Gelukkig! *smiley smileyy* Ik had zelfs een 8,5 voor beeldbewerking waar ik op z'n minst een onvoldoende voor verwachte. Verder heb ik wel prima cijfers gehaald, niet geweldig ofzo. En tsja, school is echt mijn leven geworden haha. Ik doe niet echt veel bijzonders daarnaast. Vorige week waren we dan naar Glow geweest en ik vond dat echt leuk om eens meegemaakt te hebben. 

X.


22 opmerkingen :

 1. Super mooie foto's weer :) Ik ben nog nooit in Alkmaar geweest, volgens mij. Goed zeg van je resultaten! Ik heb nog helemaal niks teruggekregen en zit nog lekker in de stress of ik wel iets heb gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! :) aah dat is minder fijn! ik duim voor je dat je het gehaald hebt. x

   Verwijderen
 2. Supermooie foto's (love dat herfstsfeertje (dat zijn iets te veel medeklinkers bij elkaar))
  & goed van je punten zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je foto’s hebben zo’n fijne sfeer. Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw Laura wat maak jij toch prachtige foto's, je hebt echt talent!
  Ik vind je baretje je heel erg leuk staan. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt, wauw! <3 Altijd vervelend om schoenen te dragen die niet zo lekker lopen hihi, dat gebeurt mij helaas nog te vaak :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thankyou!! aah, same zo irritant. ik heb echt maar 1 paar die lekker lopen.

   Verwijderen
 6. Mooie foto's weer! Ik ben in Alkmaar geboren en heb er tot vorig jaar mijn hele leven gewoond, heerlijk fijne stad! In Bergen zijn de bossen en duinen ook érg mooi! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, je foto's zijn echt onwijs mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een heerlijke fotos weer! Die laatste is heeeel mooi :) Je bezoekt echt de mooiste plekjes met je ouders! Of je weet ze in ieder geval goed op de foto te zetten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thankyouuu! leuk om te horen! deze plekjes waren in ieder geval heel mooi inderdaad haha :)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio