21.10.17

AUTUMN II // SCHEVENINGEN

21.10.17

Er was een rode zon - nee, geen maan, een zee, een cheesecake, een hele dot slagroom en ergens nog wat warme choco, een Joelle, onbegrijpelijke trams en een baret. 
Op dinsdag gingen we naar Scheveningen toe, waar we de raad van mijn moeder opvolgde en eerst het Kurhaus binnen stapte. We stonden een beetje twijfelachtig in de hal omdat we niet helemaal zeker wisten waar we naartoe konden. Een medewerker achter de balie vertelde ons dat we de trap op konden lopen om daar een beetje rond te kijken.
Aanrader om eens naar binnen te gaan!  and act like you belong there. like us. 

Dit hoesje heb ik ontvangen van Case app en met de kortingscode: LIEFS20 krijg je 20% korting. 
Je kunt hoezen voor je mobiel zelf ontwerpen, maar ook voor laptops.


(ik moest een birthday foto voor op insta hebben)
En echt, ik was zo blij dat ik mijn baret op had, (tip om iets op je hoofd te zetten als je naar het strand gaat) en daarnaast zat het ook gewoon lekker. Heel de dag waren we ook erg gefascineerd door die rode bol in de lucht. Eerst dacht ik dat het de maan was, maar nee, dat zou niet echt logisch zijn. Toen we op internet keken werd het eindelijk duidelijk. (Door de bosbranden in Portugal en de orkaan Ophelia was de zon rood gekleurd). Op aanraden van de bediende deelden wij deze rozige forest fruit cheesecake. Gelukkig maar, want de taart met warme chocolademelk vulde ontiegelijk. Lekker wel! We aten op de pier, Strandweg 152,  in Scheveningen. Na dit heuse middagmaal liepen we naar beneden, het strand op en namen snel wat foto's bij de gekleurde pijlers want het waaide enorm en dat was vrij koud.

Uiteindelijk namen we de tram terug naar de stad waar we letterlijk twee winkels in waren gegaan tijdens de anderhalf uur tijd die we nog over hadden. En toen was het alweer tijd om de trein op te zoeken. We snapten helemaal niks van de tram die een stukje reed en opeens op dezelfde plek uitkwam waar we aan de overkant ingestapt waren. Uiteindelijk had ik net op tijd mijn trein gehaald naar Alkmaar, waar mijn ouders waren. Ik zat eerst nog in de verkeerde, aangezien de goede trein erachter geparkeerd stond.

14 opmerkingen :

 1. Die rode zon was idd fascinerend! Klinkt als een heerlijk dagje weg, en hele mooi foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja klopt he! ook al was de reden ervan niet zo fijn, toch heel bijzonder. dankjewel!

   Verwijderen
 2. Superleuk die gekleurde pijlers & echt zoooo'n mooie foto's! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk dagje weg! Hele mooie foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n dagje weg! Een keer iets anders dan alleen in de zomer naar Scheveningen. Ik ben niet zo weg van deze plek maar zoals je het beschrijft klinkt het gezellig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja klopt! nee, snap ik wel. was er ook voor de tweede keer dit jaar, maar normaal komen we er echt nooit.

   Verwijderen
 5. Ohh Laura je bent zo getalenteerd en deze foto's zijn dan ook weer zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! klinkt als een heel gezellig dagje dat veel te snel voorbij was. Ik ben trouwens ook helemaal niet zo sterk met het openbaar vervoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh jaaa die zon! Pff is alweer een tijdje geleden, maar hij was zo cool! Zulke mooie, fijne foto's! Scheveningen is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wow inderdaad, lijkt alweer een lifetime ago haha (beetje overdreven maar maakt niet uit). jaa behalve als het zo koud is. brr.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio