18.8.17

SUMMER FAVOURITES

18.8.17

Het is nu meer dan drie weken geleden dat we terugkwamen vanuit Duitsland en de vakantie is ook bijna voorbij. Ik zou er wel een potje om kunnen huilen. Want, wat was (alliteratieeeej) dit een fijne zomervakantie! Zó lang vrij gehad en zóveel kunnen doen - en zoveel niks kunnen doen. Alleen deze afgelopen 3 weken bestonden de dagen grotendeels uit 'werkwerkwerk'... Ik had ook een vakantiebaantje in een woonwinkel waar ik overdag vaak te vinden was. Toch heb ik tussendoor nog wat uitstapjes kunnen maken om dingen te ontdekken en om foto's te maken met mijn nieuwe camera.


g a d g e t / een draadloze oplader. Hoe chill?!! Je legt je mobiel op het zwarte vierkantje en hij laadt op. Ik had de (oude) Galaxy S6 van mijn vader gekregen omdat die niet goed oplaadde. (Mijn vader kreeg een ander mobiel van zijn werk.) En juist die avond kreeg ik een mailtje van Gsm oplader met de vraag voor een samenwerking. Het is deze en het lichtje op de voorkant geeft aan of de mobiel opgeladen is of niet. Ik vind het echt een handig ding! Dus zeker een goede tip!


p l a c e  t o  b e  / Utrecht. Vorig jaar was ik een keertje in Utrecht om met Luna te meeten. Dit maal ging ik met mijn moeder en broertje. Ik vond het zo leuk en gezellig in de stad dat ik gelijk de volgende dag weer wilde. (maar dat kon natuurlijk niet he.) We beklommen de Domtoren en aten lekker in een fijne eetgelegenheid. Ziezo heette het en daar werden we heel vriendelijk geholpen door mensen met een beperking. Mooi om te zien hoe zei ook een plekje mogen hebben in de maatschappij. Het adres is: Oude gracht 281-283. 
p l a a t j e s / Ik mocht wanddecoratie beoordelen van Saal digital en ik bestelde 4 plaatjes voor aan de muur. Oké, ik was heel dom om geen ophangdingetjes erbij te doen, want nu heb ik even geen idee hoe ik ze kan ophangen. Dus, als je ook wanddecoratie wilt betellen op Saal digital zou ik wel de ophangingen erbij bestellen. Ik vind het materiaal heel fijn, ze zijn gemaakt van aluminium en ik heb ze van het soort Alu-Dibond. Drie plaatjes van het formaat 10x15 die €6,95 kosten per stuk. (Ze zijn wel vrij klein!) De andere is van het formaat van 20x30 en kost €21,95. Ik vind het vooral leuk om ze te hebben als herinnering aan de vakanties. Gewoon dat zomergevoel en de mooie plekken die we bezocht hebben. r o k / Dit is mijn meest gedragen rok van de zomer denk ik. Toen we in Lissabon waren heb ik deze gekocht in de H&M en hij zit fijn, past bijna bij alles en staat leuk. Trouwens, ik volg nu ook een soort dieet met mijn moeder en opeens zit die rok veel losser dan eerst. lol. Wel fijn om resultaat te merken haha. Je kunt hier ook mijn nieuwe camera zien. Het is de Olympus EM-5 mark ii. Ik had net een shoot en ik kan echt wel verschil merken aan de kwaliteit. Overigens zijn de foto's van deze post ook gemaakt met deze nieuwe camera. 


b l o g s / Wat leuke blogposts:
➷ Artikel over street photography van Arjanne. (sowieso vind ik haar blog een van de leukste om te lezen!)
 Een weekje aan zee door Luna. Ik bedoel, gewoon hele fijne foto's!
➷ Havana travel guide deze auto's zijn echt geweldig! GEWELDIG.
The fashion fraction een van de weinige, echt leuke fashon bloggers. Haar stijl is wel echt mijn ding (niet dat ik het echt zou dragen, maar wel super tof).
Days in the forest Anne maakt enorme mooie foto's! Ik vind het heel leuk om haar te volgen.

sorry guys. ik ben echt te slecht in dit soort beschrijvingen haha.
het is dan wel vrijdag, maar, morgenavond heb ik pas echt vakantie. straks moet ik weer werken in de snackbar, morgen de hele dag foto's maken en 's avonds weer naar de cafetaria. dus that's life. ik heb volgende week vrijdag de introductiedag van de fotovakschool. zo benieuwd! en spannuuund. wanneer begint jullie school weer? liefs. 
ps. volgende week komt de laatste fietsvakantie post online. 


28 opmerkingen :

 1. Wat een leuke foto's. Die rok staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Wat heb jij een ontzettend leuke blog zeg! Ik krijg echt heel veel inspiratie door je verhalen. En je maakt echt super mooie foto's! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh dat is heel lief! dankjewel voor deze lieve reactie <3

   Verwijderen
 3. Wauw wat een prachtige foto's allemaal zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, zó leuk dit artikeltje! Die foto's voor aan de muur zijn super mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post!! Echt prachtiggg die foto's met je nieuwe camera<3 *cries in a corner* Die blouse is ook leuk trouwens! En yay eindelijk weer een leuke (fashion)blog ontdekt haha, baje dankie ;) XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh yah sad!! ah ja klopt, maar die blouse zit niet zo lekker ofzo. alsjeblieft ;)

   Verwijderen
 6. Super leuk artikel! <3 Een draadloze oplader is zo chill, en wat een leuke favoriete rok!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk artikel met weerecht prachtige foto's! En die blogs zijn inderdaad erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijn artikel! Welke camera heb je gekocht?? En wat lief dat je mijn blogpost genoemd hebt! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geniet echt van het lezen van dit soort artikeltjes! Kijk uit naar het volgende! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah Laura, wat lief dat je mijn post noemt ♥ dank je wel!! De fotovakschool? Wat coool! Veel succes en plezier alvast he! Ik begin morgen weer op school, en op de een of andere manier heb ik er ook wel weer zin in (al is de vakantie ook erg fijn). En jaaa Utrecht! Ik ben deze vakantie ook echt verliefd geworden op die stad. Oh en je rokje en blouse, leeeuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi <3 dankjewel ook! dan moeten we snel eens meeten in Utrecht haha. jij ook succes op school!!

   Verwijderen
 11. Love zulke posts Laura!! Je bent hartstikke goed in beschrijven hoor!! En zo chill zo'n draadloze oplader!! Prachtige foto's heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh wat een fijn postje Lauraaa! (ik ben zo laat met dit lezen - ik weet) Utrecht is zo leuk hé, ik denk echt wel één van mijn favo steden in NL. Zo gezellig gewoon! Wat een mooie plaatjes die je mocht bestellen! Suuuperleuk rokje ook! En wat lief van je dat je m'n blogpostje noemde :) Dit weet je waarschijnlijk wel, maar wist je dat je blog in de flow lemonade stond? Zo gaaf gurl!! Megaveel plezier op school!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa ik weet het! had 'm ook gelijk gekocht haha. dankjewel! en jij ook hoor xx

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio