25.3.17

SPRING HAS ARRIVED // SHOOT

25.3.17

Die tijd wanneer de lente echt is gearriveerd is de beste.
✿❀❀❀✿
Zonnetje.
Mooi licht (op de fiets).
Bloesem.
Weer een aantal shoots op de planning.
Ijsjes.
Zonsopkomsten en ondergangen.
Zomertunes. 
en ga maar door.


Twee weken geleden had ik een shoot met deze drie leuke vriendinnen. De locatie was Villa Augustus in Dordrecht en het was ook nog eens mooi weer. Nog niet alles stond in bloei helaas, maar op een paadje met een paar bomen als achtergrond hadden we wel perfect licht.

Nu het steeds mooier weer wordt, wil ik ook meer gaan shooten. Dus, als je zou willen? Hehe, send me an e-mail!

29 opmerkingen :

 1. Reacties
  1. Lief jij weer! Dankje, vindt jouw foto's ook heel vet!! X

   Verwijderen
 2. Wauwiee wat een gave foto's en wat een mooie meiden ook!<3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt suuuupermooie foto's! Ik krijg mijn foto's nooit zo mooi scherp, heb je misschien tips? Ik gebruik de Canon 700D met de 50mm f1.8 lens. Het ligt niet aan het bewegen van de camera, want de sluitertijd staat gewoon snel genoeg. Misschien is het een idee dat je eens een fotografie Q&A houdt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eva! Ik zie je reactie staan en ik kan je misschien wel helpen, dus ik dacht ik reageer even. Ik heb zelf namelijk ook een canon met de 50mm 1.8, dus heb daar wel enige ervaring mee. Ik weet niet welk diafragma je gebruikt, maar 1.8 is niet het scherpste punt van deze lens. Sterker nog, haarscherp wordt 'ie pas bij 2.8/3.2. Dat is dan ook het diafragmagetal dat ik meestal gebruik, haha. Hopelijk heb je er iets aan en Laura heeft vast ook nog goede tips voor je. Ik denk dat iedereen enthousiast wordt van haar foto's en meer fotografiepostjes lijkt me dan ook geen slecht idee (DUS LAURA? haha). Liefs!

   Verwijderen
  2. Haha vet cute Klaske! Dankjewel! Ik schiet meestal wel met 1.8, bij mij zijn ze wel scherp dan. Maar ik fotografeer ook eigenlijk met een systeemcamera (de Olympus Pen). Volgend jaar ga ik een fotografie opleiding doen, dus dan wil ik zeker wel meer fotografieposts plaatsen. X

   Verwijderen
 4. Aahh wat een mooie, scherpe foto's! Mooie meisjes ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave foto's (alweeeeer, hoe doe je dat toch steeds? ;) )!! Echt zo mooi hoe je iedereen op de foto zet. Laf it!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw, liefde voor je mooie foto's! Talentje dat je bent. <3 Het licht is ook echt prachtig, zo fijn is dat he bij shoots. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku zeer! Ja super fijn, vooral met dit heerlijke weer nu. Lovvvv.

   Verwijderen
 7. Oh, wat een fantastische foto's weer! Je bent écht ongelooflijk talentvol! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gewoon verliefd op jouw fotografiestijl! Talent! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Wat heb je weer mooie zielen gevangen met je camera Lau! Ik word zo blij van deze vrolijke foto's! Kan echt niet wachten tot het "Laura-fotografie-lente-seizoen" weer geopend is waarin jij altijd de zonnestralen zo mooi weet vast te leggen dat ik 's winters weer snak naar de zomer. Maar aan de andere kant, als de zomer straks weer voorbij is, kunnen we onze traditie weer voortzetten in oktober ;) ;) Liefsssssss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, dan krijg ik alweer zin in de herfst hoor! Bedankt voor deze lieve comment Myrth <3

   Verwijderen
 10. LUV LUV LUV. En die bokeeeeeh <3 Echt heel mooi. Net als het feit dat het inderdaad lente is en de zon weer schijnt en iedereen blij is, want het is echt zo. Yaasss, ik heb zin in jou zomer foto's en lenteshoots!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is toch helemaal prachtig! Het leven ziet er gelijk beter uit zo. Ah, jippie <3

   Verwijderen
 11. Ahh zo mooi weer!! Zo heerlijk dat de lente eraan komt! Want haha, zoals je al schreef: zon, bloesem en ijs: LUFF <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe foto's! Zo fijn om te zien dat alles nu in bloei staat, over een paar weken zijn de bossen weer groen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dan mis ik deze fleurige struiken en bomen wel weer. Maar, groen betekent wel meer zon, dus dat is wel weer lekkerder!

   Verwijderen
 13. Echt een talent jij!! AL JOU FOTO'S ZIJN ZO MOOI LAURA! Echt leer het me!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio