12.10.16

LANDLEVEN IN ARNHEM

12.10.16

Van mijn opa en oma krijgen wij het tijdschrift Landleven nadat zij hem hebben gelezen. Ik kijk dan altijd naar de foto's, want dat zijn altijd weer echte plaatjes. Maar nu was er een paar weken geleden een dag waarop Landleven hun 20-jarig bestaan op het landgoed van het Openlucht museum in Arnhem. Mijn moeder wilde daar graag eens heen en het leek mij ook wel geinig, ook al ben ik niet zo heel erg van het boeren leven. Altijd leuk zo'n kans om heel veel foto's te nemen. We reden met mijn oma Arnhem in en parkeerden onze auto op een parkeerplaats en met vele andere bezoekers stapten we in een pendelbus die ons naar het Openluchtmuseum bracht.Op het Openluchtmuseum staan heel veel oude boerderijen waar de mogelijkheid is om een kijkje te nemen hoe die mensen vroeger leefden. Van grote boerderijen tot kleine huisjes met een bed van een halve meter. Ook reed er een treintje door het hele park, echt zo'n leuke oude. Verder was er een groot weiland waar vele stands opstonden van Landleven. Mijn moeder kocht een massage kussen, loooool, en verder was het nog redelijk warm. En druk.
Hier stond een een vrouw die allerlei versgebakken brood verkocht die achter haar uit de oven kwamen. Zo lekker!!Ik vind die oude, vintage auto's zo leuk en hier stond er ook een.


Dit was dan een daagje de boerenlucht opsnuiven en eigenlijk heel veel van de Nederlandse geschiedenis en cultuur. Een zaterdagje goed besteed, zou ik maar zeggen.

ZOU JIJ HIER HEEN WILLEN GAAN?

22 opmerkingen :

 1. Ik woon best wel een beetje in de buurt van het Openluchtmuseum en heb er eens een bruiloft gehad, dat was zo mooi! Ook kun je er elk jaar gaan schaatsen wat ook echt heel mooi moet zijn maar het is er meestal zo druk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat woon je dan in een mooie omgeving! ik vind het echt prachtig daar en tof zeg, een bruiloft daar. lijkt me heel gaaf!

   Verwijderen
 2. Wat maak je toch altijd toffe foto's! Die vlinder is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je foto's zijn zo mooi ! Heel fijn om naar te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, het openluchtmuseum is echt leuk! En geinig zo'n 20-jaar-bestaans-dagje :) Je foto's zijn echt prachtigprachtig! Echt een lekker sfeertje weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, heel mooi die omgeving ook! Thanks lieve meid ♡

   Verwijderen
 5. Wat een mooie omgeving. Kan me goed voorstellen dat je de hele dag lekker hebt kunnen fotograferen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk! Alleen was het 's middags redelijk warm dus toen bleef het een beetje achter, maar bedankt. X

   Verwijderen
 6. Kei leuk dat die mensen in een kostuum rondliepen, het zag er wel gezellig uit daar. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my, hou echt zo van jouw fotografische kunsten. Het Openlucht museum is trouwens gewoon super leuk haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jouw foto's zijn echt om bij weg te kwijlen. Ik scrolde er doorheen om een lievelingsfoto te zoeken, maar ondertussen kan ik gewoon zeggen dat ik ze allemaal mooi vind, haha. Heerlijk om te zien, zeker met die mooie kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat is echt heel lief van je! <3 Nog heerlijk die zomer kleurtjes.

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio