14.9.16

MET MARIEKE

14.9.16

We deelden een red velvet keeeek en een stukje bananenbrood, aten een broodje bij Halte 23, dronken een smoothie en lagen helemaal plak om diarree in de trein. Het enigste wat we deden die hittige zomerdag was eten, kletsen, eten, praten, eten, lachen, eten, één stap zetten, twee stappen naar de Zara en zitten. Marieke en ik gingen naar Rotterdam en dat was zo'n beetje het enige wat we deden.
TheTeaLab had ik na het eerste aanblik al uitgeroepen tot de fijnste eetgelegenheid rond centraal en Blaak. (Want de McDonald's telt niet mee, natuurlijk). Zo'n fijne plek om wat te eten en te drinken en te kletsen. Ook nog eens redelijk gezond en betaalbaar. Yeujjj.


Als je je afvraagt waarom Laura in vredesnaam de benen van een vreemde op de foto heeft gezet? We kwamen deze bewuste dame tegen in de winkel en ik was gelijk van: aaah, die heeft stylo1/ !! De glittersandalen vond ik gelijk al geweldig. Dus we haar weer tegen kwamen moest ik wel een foto nemen. Ze zijn sooow leuk!Deze kleur!! aaaaaah Deze scooter!! aaaaaah, i want. We zaten een beetje doelloos op een bankje, in de hitte, opzoek naar een graffitimuur. Maar nee, natuurlijk wist zelfs Google niks van een graffiti muur in Rotterdam af. (Wie weet waar die is?????) Toen opeens deze koele, blauw scooter aankwam sjeezen. Ik heb keurig gewacht tot de beheerder uit het zicht was en deze foto genomen. Hearteyezzz.

Een hele fotoshoot mocht natuurlijk niet ontbreken, dus voila, foto's. Van Marieke en van mij gemaakt door Marieke. Mensen worden altijd helemaal enthousiast als ze foto's maken met mijn camera. Glappug, hihi. Nee snap ik wel hoor. Heerlijk dingetje wel. Trouwens hoe leuk is Marieke's shirt??!!

En als jij nu benieuwd bent naar mijn outfit:
Short // HM
Shirt // Zaalaa
(En mijn nieuwe tas staat op Insta. Hint: ROOD)

Oké, ik heb het gevoel dat ik weer aardig aan het kletsen ben, maar ow, wat heb ik het toch druk. Moment medelijden opwekken voor mij, pls. Ik heb zaterdag zelfs geen post kunnen plaatsen. Nou zeg. Maar ik ben van plan alleen maar goeie cijfers te gaan halen en heel erg mijn best te gaan doen. *lacht zichzelf heel hard uit.* Goed, serieus, ik ga het echt proberen. Dus vandaar dat ik het gewoon zo druk heb met alles. Toch blijf ik zeker door gaan met mijn blog hoor, ik ga niet zomaar stoppen.

Dus, gegroet.
Heb een fijne dag.

28 opmerkingen :

 1. Oh wat een fantastische foto's heb je weer gemaakt Laura!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik weet wel welke muur je bedoelt denk ik.. Waar ik foto's van Josie van Mary Josie heb gemaakt? Ik kan 'm wel op Google maps aanwijzen voor je? Je kan me een mailtje sturen, stuur ik een screenshot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa die! Je zou me echt gelukkig maken dan. Ik ga even opzoek naar je e-mail!

   Verwijderen
 3. Hahaha heerlijke kletsmajoor ben je ook (wat een stom woord, kletsmajoor) Maar de foto's zijn moooi en Marieke ook en eten is lekker xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, die scouter! Echt zo'n vintage hebbeding,haha! Oh, en vertel je vriendin effe dat ze mega fotogeniek is! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, love it! Zal ik doen, hiih. Waarschijnlijk leest ze dit ook ;))

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige foto's, zoals altijd weer zo'n fijn sfeertje. En wat een leuke kettinkjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onwijs gave foto's lau! Keep going!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. egocentrisme is een term uit de psychologie. Wie egocentrisch is, heeft een verminderd vermogen om zich in een ander of diens standpunten of gevoel te verplaatsen (empathie). Het gevolg is dat de persoon zijn eigen visie en belangen centraal stelt en er vaak van uitgaat dat zijn visie ook de visie van anderen is. Er wordt verondersteld dat bij egocentrisme de zogenaamde theory of mind een rol speelt. Dit is het vermogen om het gedachtepatroon van een ander te kunnen overzien of construeren en tot op zekere hoogte een reactie te kunnen voorspellen.

   Verwijderen
 8. wat schrijf je weer heerlijk in je eigen stijl! Ik lach me helemaal rot! Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, dat klinkt als het perfecte uitje: eten, kletsen, eten, praten en voor de verandering nog wat eten :) Wat heb je ook weer prachtige foto's gemaakt, en wat is je outfit leeeeeuk! Net als die collages die je toch weer elke keer maakt van je foto's, ik hou ervan! Heerlijke post Lau!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat precies, puuuurfect! Ah, anders denk ik altijd dat mensen gek worden van de vele foto's, dus collages zijn een handige oplossing. Yay!

   Verwijderen
 10. Ik kan uren naar zulke foto's kijken haha! Ziet er echt mooi (en lekker) uit!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's! En ja the tea lab is zo fijn, zat er gisteren nog te lunchen haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. succes met goede cijfers halen, lukt vast wel! :P en vette foto's, die choker en glittersandalen zijn zooo leuk ;_;

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat een prachtige foto's en wat schrijf jij leuk! Geweldig haha xxx

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio