8.9.16

I AM SOOOOW INTO BOKEH

8.9.16

In de laatste week van de, zo fijne zomervakantie begaf ik me op de fiets omgeven door de warmte naar de Biesbos. Een hele fijne plek om op de paadjes te shooten. Zeg maar heel veel bokeh op de foto's. (De rondjes achter de mahduls) Ik sprak af met Ilze en Louise om net als vorig jaar (Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3) wat foto's te maken. Voordat de schoolstress weer begon. Ik zit nu in mijn examenjaar, geluuuukkig, dus dat wordt wat.

Nu de ultieme bokehfoto'sforultiemebokehlovv. 
They could be models right?!
Zo recht, pats, boem in een tijdschrift. ..... editorial, bokey love by Ilze, Louise and Laura.
Je mag ze ook volgen en lekker stalken: @ ilzee__ en @louisevanbeek_

Groetjes voor nu.

26 opmerkingen :

 1. Oh wat zijn de foto's gaaf met al dat bokeh!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige foto's en modellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woahh inderdaad, Modelletjes! En YAAYY boogie wonderland! Prachtige foto's! (and i luuuuff the boogie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay ik hou van bokeh! Echt super mooie foto's. Vooral de foto's zonder drukke schaduwen vind ik prachtig. En de meiden poseren ook zo mooi. Ja deze foto's zouden zo in een magazine kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt gave foto's heb je getrokken! Maar met zo'n moddelen gaat dat volgens mij wel ietsje beter,haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw!! Zo mooi! Vooral die eerste foto vind ik echt prachtig!! En de uitdrukking op het gezicht van dat linkse model (oeps, ik zou niet weten of het Ilze of Louise is) is zo speciaal. Echt zo'n modellenblik :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja dat is Ilze!! Haha, zou ze leuk vinden om te horen.

   Verwijderen
 7. Waahh wat zijn ze toch mooi!! En jaa dit zou regelrecht in een tijdschrift kunnen, haha<3 Luvvv bokeh xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt supermooie foto's! En ik dacht eerlijk gezegd ook dat het modellen waren totdat ik je zin las "They could be models right?".

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bosfoto's zijn zo leuk om te maken he! Al die bokeh, mmm hihi. Mooi gemaakt! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. LAURA. Al je foto's zijn altijd oprecht prachtig, maar mag ik eventjes zeggen dat het lijkt alsof je foto's ineens nog eens een miljoen keer beter zijn geworden dan ze normaal al zijn? Echt WAUW (!!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wajooo, wat lief! Maar hoe dan? Huh? Hihi maar bedankt. Ik bewerk ze nu wel anders op mn computer.

   Verwijderen
 11. Aaah wauw, hoe mooi zijn deze foto's! Ilze en Louise zijn echt modelletjes inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh waw Laura echt weer prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio