3.8.16

SUMMER FAVIES

3.8.16

Today is the day.. dat het regende. Niet bepaald hét zomer weer, maar eerder weer om opgekruld met sokken aan en een trui op de bank te liggen. Nog fijner om met een goed boek of eentje met foto's erin de tijd te spenderen. Uhm, eerlijk gezegd besteed ik toch de meeste tijd aan social media, maar van lezen houd ik wel echt. Vandaag trapte ik de benen van mijn lijf af om snel thuis te komen. De regen streed een strijd om me tegen te houden, maar ik won toch. Toch was het resultaat een natte Laura. 

Ik heb wat favorieten van dit seizoen waaronder een paar sokken, een fijne Insta feed, toffe YouTubers en een fotoboek.
f o t o b o e k // the best way to remember

Als we terug komen van vakanties met een heleboel foto's, maken we een fotoboek. Dit doen we al een tijdje, wat echt heel leuk is om terug te kijken. Reacties in de richting: 'Oh ja, dat weet ik nog! Daar...' komen er altijd. Vorig jaar heb ik wat reisjes gemaakt met school en ons gezin, maar die wilde ik nog echt vastleggen in een fotoboek. Zo kwam ik bij de site van de Fotofabriek en ik mocht een fotoboek maken. Ik heb voor een hardcover A4-formaat gekozen en door een software te downloaden was het vrij simpel om een fotoboek te maken. Ik ben heel tevreden over het resultaat, goed papier en een mooie kwaliteit.


o p h e l i e v i t a // Instagram

Ik ben echt geobsedeerd met Ophelie's feed. Zo naturel en verfijnd. Zijzelf heeft een vriendje (relationship goals), maakt hele toffe reisjes over de hele wereld en ja, de mooiste foto's met tot sinds kort haar Iphone. Oh, en vergeet niet de flatlays! Iets waarin ik heel slecht ben. Dikke aanrader dit account! Maar dan ook echt héél DIK.


p u r o l // lippenbalsem

(autocorrectie zegt kippenbalsem. HE WHAT.)
Een paar dagen geleden kreeg ik schrale lippen. Misschien wel door het veranderde weer, maar elke dag gebruik ik wel lippenbalsem. Op z'n minst twee keer per dag. Zonder kan ik gewoon niet, want het is zo fijn om iets op je lippen te smeren wat ook nog eens verzorgend is. Dit is echt wel een van de beste. Simpel, maar goed werkend.


 m a t t g s t y l e // male fashion blogger

Ik vind Matthias echt heel cool. Zijn stijl (voor jongens, heheeheh) is echt geweldig en omdat hij ook echt een van de weinige mannelijke bloggers is die ik volg. De meeste zijn toch een beetje richting de gay... you know. No offence, die kunnen ook heel cool zijn! Maar serieus, hij is trouwens Belgische, als ik een vriendje krijg (haaah, ooit, never.) moet die (moeten? niks moeten) ook echt zo'n kledingstijl hebben. puuuurfect. En leuk om mee te shoppen!


q n o o p // sokken

Als is al sokken aan heb zijn dat zeker niet van die langere sokken maar van die enkeldingen en meestal grijs, (omdat er toch niets beters in mijn lade ligt). Maar, Qnoop benaderde mij met de vraag voor een samenwerking om zo hun sokkenlabel verder de wereld in te brengen. Dat doe ik zeker met alle liefde, want het leukste aan deze sokken is dat ze met elkaar verbonden zijn. Hoe dan? Nou, door een knoopje zodat je ze aan elkaar vast kunt maken en ze nooit meer verliezen. (Niet doen als je ze aan hebt natuurlijk). Verder is een ander feitje dat ze uitsluitend van bio-katoen gebruik maken en duurzaam materiaal gebruiken. Alleen maar goed natuurlijk! De nieuwe collectie is gelanceerd, en de ontwerpen zijn van fijne, vrolijke kleurtjes en toffe, grafische prints.

You should have a look!
Our mission statement.
Raison d’être.
Is to change the rules
of the sock wear game.
By bold designs,
superior organic quality
and smart innovation.
Because you are an original.
One of a kind.
So are your socks.
They tell your style.
Your mood. Your attitude.
Love your socks.
Keep them together.
As a couple. Always.
They will love you for it.
j a n n i d e l é r // allemaal youtubers

Ik zeg: volg ze maar gauwww. 

BOEKEN AANRADERS: 
// De 100 van Kass Morgan
// Divergent serie van Veronica Roth
// Hunter & Pearl van Joss Stirling (Oké lol, ik kom er net pas achter dat dit een vervolg is. Ik dacht al, ik mis wat ofzzzz!)
// Inside out van Maria V. Snyder
// Codenaam Coco van Carmen Reid
// De test van Joelle Charbonneau

36 opmerkingen :

 1. Leuk om te lezen! Fotoboeken zijn inderdaad altijd zo leuk. En ik zag die sokken al op Instagram, echt geweldig haha, vooral dat knoopje :) en ze zijn ook nog mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn lijstje! Ik hou er ook enorm van om eens door de fotoboeken te bladeren en terug te genieten van je vakanties! :) Oh en, die sokken zijn suuuper leuk! Net zoals dat instagram account, ik ga het meteen volgen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikeltje om mee waker te worden, Lau!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. To the 9s en the line up zijn echt mijn all time favorieten!! Zo'n inspiratie! Dat instagram account is ook geweldig (en kende ik nog niet), dus ik ga haar gauw even volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze zijn echt geweldig! Alhoewel mijn stijl nu niet echt daarop lijkt, maar als nog. Leuk!

   Verwijderen
 5. aah die sokken zijn mooi! die kleur!! (als hartjes ogen bestonden had ik deze nu)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt echt leuke favorieten. Je fotoboek is echt onwijs leuk. Echt een geweldige manier om je vakanties en tripjes te bewaren. En die sokken! Ik MOET ze gewoon ook hebben want hoe lief zijn deze? Enorm! en Laura, is je blog veranderd? Wat is het ontzettend mooi geworden!! Ik ben echt helemaal fan van jou mooie blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Get 'm! Het is al een tijdje zo :) Leuk dat je fan bent van mn blog, haha. Welkom bij de fanclub. Noow, grapje. Maar wel lief!

   Verwijderen
 7. Yay, heeeul fijn deze favorietjes Lau. Die instafeed is goals en die sokken zijn heel leuk (Zo tof bedacht met dat knoopje haha). Oh enne wat leuk zo'n fotoboek. Dat wil ik ook zo graag nog eens doen, ik heb alleen nog maar fotoboeken van toen ik klein was haha. Luvvv

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww van die zelfgeplakte fotoboeken zeker. Heb ik ook nog geweldig haha. Ja klopt, je moet er maar op komen; knoopjes aan sokken.

   Verwijderen
 8. Wat zien die sokken er super leuk uit! En die kledingstijl van hem is echt heel tof, ik weet al wie ik later moet stijlen mocht hij langskomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen! Fotoboeken zijn altijd leuk. En de blog van Matthias kende ik helemaal nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd fijn om doorheen te bladeren ja! Ah, snel volgen dan maar. ;)

   Verwijderen
 10. Wat gaaf dat je dat boekje gemaakt hebt zeg hij ziet er echt tof uit! Wauw, die sokken vin dik ook echt zo leuk echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto's. Het is inderdaad geweldig om een fotoboek te hebben. Van mijn speciale reizen maal ik dat ook altijd. Altijd leuk om dat weer terug te zien.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh please Laura. "De knopjes niet aandoen als je de sokken aanhebt." Precies die gedachte had ik voor me toen je zei dat ze knopjes hebben om de sokken aan elaar te verbinden. (Ik dacht al heh, waar is dat nu nuttig voor? Dan moet je springen of je trekt ze kapot?) Die flatlay van je sokjes is leuk hoor. En yay spotte ik daar iets Belgisch, hehehehe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, al zou dat zo zijn. Lacheeeeen. Goede ogen heb jij hoor, hiho.

   Verwijderen
 13. Wat een leuke favorieten! Zo'n fotoboek is inderdaad de perfecte herinnering! En Ophélie maakt prachtige foto's zeg! Ik ga haar ook volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof! Over tien jaar weer door het fotoboek heen bladeren en dan denken hé daar heb ik nog een post over geschreven.

   Verwijderen
 14. Wat leuk dat fotoboek en de sokjes, lekker vrolijk patroontje (:
  Fijn artikel dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je maakt me ook altijd aan het lachen met je verhalen, heerlijk! Matthias is gewoon één grote YES en die sokken zijn echt geniaal, hoe verzin je zoiets! Een fotoboek is altijd een goed idee, toch erg leuk om alles op papier te hebben vind ik altijd :) Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. YIEAAAS dat ja! Klopt toch nog ietsjes fijner dan scherm. Leuk dat je weer back bent!

   Verwijderen
 16. wauww waar kan je die sokken vinden? ohh zo lekker kus met de sokken in de zetel/bed en leuke blogs/videos of boekjes lezen! ik ga zeker 1 van jouw boeken uitproberen. bedankt voor de tips! kusjes, Chara.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn van het merk Qnoop! Ja heerlijk he. Graag gedaan hoor. X

   Verwijderen
 17. Ahh fijne favo's zeg!! En yaaay youtube 4 the win! :) Zo'n leuke insta ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke favorieten. Die sokken zijn echt veel te leuk hihi!

  Love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio