4.6.16

THE PINAFORE DRESS | OUTFIT

4.6.16

De avonden in het gezelschap met de zon, een laptop en rustige muziek zijn fijn. Ontzettend fijn. Vooral na een paar uurtjes werken en zweten. Maar bovenal dat gevoel van weekend hebben. Even een paar dagen niks uitspoken, uitslapen (in zoverre mijn biologische klok dat toestaat) en fijne dingen doen. Het is nog precies 27 dagen totdat ik weer op vakantie ga en ik kan echt niet wachten. Op school is iedereen het helemaal zat en het weer zat de afgelopen dagen ook niet echt mee. Wel werden we belaagd door de vele pluisjes die de natuur vrij liet gaan. Medelijden met de mensen die hooikoorts hebben! In deze post deel ik mijn nieuw jurkje waarvan we foto's maakten in het Vondelpark. Mijn haar was zoó über blauw. Niet normaal gewoon. Daarom heb ik de kleuren een beetje minder gemaakt. Vandaar dat het er zo vreemd uitziet. 


Wat is het Vondelpark toch een fijne plek. Groen, bloemetjes en de gezelligheid van de mensen die massaal verspreid liggen over het vele gras. Hier en daar ruik je een barbeque, mensen komen hardlopend langs, je moet oppassen dat je niet aan wordt gereden door een fietser en er zijn vele paadjes omringd door struiken met vele bloemetjes. Op één zo'n paadje besloten Veerle en ik outfit foto's te maken. Ik houd echt van de mouwen van dit shirt. En van het kleurtje. Een beetje frustrerend is dat je de onderkant van mijn shirt zo goed gerimpeld door de jurk heen ziet. 

Details: Jurkje - asos
Shirt - bershka
Ketting - @lunaisabella (insta)
Zonnebril - van Veerle
Schoenen - nike

52 opmerkingen :

 1. Ahh, wat een leuk jurkje. Die kleuren staan je ook echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super gave outfit! Het staat je zo leuk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische outfit! De jurk is prachtig, staat je supergoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe goed staat dit je! Ik vind het echt super mooi en die gele bloes is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh ik HOU van je top! Ook een toffe combi met dat jurkje, staat je zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fantastisch mooie outfit, geel staat je zo leuk<33

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gecombineerd! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die zonnebril is coool. Leuk merk dat ' van Veerle ' hihi. Die kleur geel staat je goed Lau.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HaHa, ja toch! Hij is van de Sascha, ik heb het nagevraagd. Thanks Cutie!

   Verwijderen
 9. Wat een tof jurkje! Ik vind hem echt zo mooi met de top, waarvan de kleur zo mooi staat bij je donkere haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er inderdaad super leuk uit! En wat heb je mooie foto's gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw deze foto's zijn zo mooi! Net zoals die kleuren combinatie van je jurkje en topje! Ik bedoel hallo? Okergeel en blauw!! Dit staat je zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. prachtige kleurtjes he!! Dankjewel voor dit lieve complimentje.

   Verwijderen
 12. "uitslapen, tot zover dat mijn biologische klok dat toestaat" Je snapt mijn struggle, haha, ik heb er ook last van en het is zo lastig oh. En ik had het trouwens niet eens door dat je lichtjes zag dat je truitje frommelt onder je jurk??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooooi zo. Hihi. Zaterdag lukte me het wel, half 10.. :)

   Verwijderen
 13. Ooh dat is echt zo'n leuk outfitje! Ik houd van de combinatie van de pinafore dress en het shirt :) Jaa hé, het weertje is heerlijk, jammer dat het samen moet gaan met hooikoorts.. en het moet inderdaad vakantie worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook heel leuk! Vooral ook met spaghettibandjes. Maar echt. Ik ben er wel aan toe!

   Verwijderen
 14. Dat jurkje staat zo leuk met je shirt! Ik ben echt een beetje een liefde voor die kleur geel te krijgen ook al heb ik zelf nog niks in de kast liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook een hele mooie kleur! Moet je echt iets van kopen. ;')

   Verwijderen
 15. Ik ben nog nooit in het vondelpark geweest... Staat op de ToDO list haha. Okergeel is zo mooi en staat jou ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Al die pluisjes helpen niet met de hooikoorts inderdaad, slachtoffer hier :p
  Die zonnebril is heel gaaf, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. this outfit is gorgeous and you look adorable!
  have a nice week dear :)

  xoxo, rae
  http://www.raellarina.net/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele mooie kleurencombi, love it! Succes nog met de laatste loodjes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke look! Mooie top met die mouwen en vind je zonnebril ook gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke blog!
  Je ziet er altijd zo vrolijk uit!
  xx Rose

  http://blundermeidnmmr1.simplesite.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een enorm gaaf jurkje!
  Vondelpark lijkt me een mooie plek om foto's te maken.
  en ja die pluisjes zijn echt irritant haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een hele fijne plek ja! Je ziet gewoon wit voor je ogen als ze aankomen vliegen, haha. (Net een soort leger)

   Verwijderen
 22. Yes baby!!!! HIJ IS ECHT MEGA LEUK! En je blauwe haar was me niet eens opgevallen hoor :) Lookin' goooood, en heb een fijn en relaxed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik vind dit soort jurkjes echt gaaf! Ik had er vroeger ook zo een. Helaas ben ik ze nog niet echt veel bij ons in winkels tegen gekomen -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, balen! Anders even op internet kijken? Ik heb 'm ook op Asos besteld. Echt tof, die dingen van vroeger die nu in komen. :)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio