1.6.16

PLAATJES KIJKEN | PARAGLIDING EN BLOEMETJES

1.6.16

Over een kwartier is het weer tijd om mijn trappers te laten draaien, elke keer weer, om naar school te gaan. Ik bedacht me dat ik nog helemaal geen post had klaar staan voor de woensdag. Gisteravond heb ik de hele avond besteed aan op z'n minst driehonderd Engelse woordjes leren en geen tijd meer gehad om wat te schrijven. Dus ik probeer het in deze vijftien minuten. Zaterdagochtend was het wat mistig toen we door de polder heen rijden op weg naar bestemming. Mijn broertje ging paragliden, wat hij als cadeau had gekregen. En ik nam mijn camera mee, natuurlijk. Deze kans kon ik me niet laten ontglippen.Doordat de wind gedraaid was, moesten we het hele weiland door banjeren om bij de plek te komen waar Daan de lucht in zou gaan. Hij kreeg een heel pak aan en een soort parachute achter zich. Samen met zijn begeleider werd hij de lucht ingetrokken en konden ze een poosje door de lucht vliegen om dan weer te landen op dezelfde plek. Trouwens nog best hoog, 300 meter ongeveer zeiden ze.

's middags heb ik niet veel uitgevoerd. Mijn ouders gingen weg en ik heb eerst foto's van een shoot van de vorige avond bewerkt en opgestuurd en daarna een poos in de hangmat gelegen. Warm was het wel! Je voelde hitte gewoon op je lichaam branden. Een beetje benauwd wel. 

Als je wilt weten waar mijn outfit vandaan kwam: shirt van de New Look (wel vorig jaar) en de rok (als ik het goed heb van Minimum, ofzo iets). En ik vervelde, haha. Bah. Tot het vijfde heb ik vandaag en daarna een middagje vrij. Soort van. Ik moet een verslag maken en vanavond werken. 

HOE DRUK HEBBEN JULLIE HET?

liefs | L

32 opmerkingen :

 1. Je outfit is super! En wat een prachtige foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's weer! En dat paragliding lijkt me echt gaaf! Succes vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mij ook! Ik wil het ook echt wel een keer doen. Dankjewel! XX

   Verwijderen
 3. Wauw, wat maak je mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al vakantie, dus ik heb het alleen druk met leuke dingen (#sorrynotsorry). Wel heel veel succes hoor met school enzo 💙 Heerlijke foto's weer, ik wil ook paragliden (lijkt me zó vet) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weeral prachtige foto's! Wat leuk dat je broer dit als cadeau had gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt. Hij zit toch alleen maar achter z'n computer. Maar dankjewel!

   Verwijderen
 6. Jouw foto's zijn altijd echt genieten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er zo tof uit om eens te doen! Leuke foto's trouwens weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie foto's! Echt zo'n vakantiegevoel roept het op!;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk dat, want ik heb ook echt zin in de vakantieee! ;) Dankjewel. X

   Verwijderen
 9. Die foto waar dat hondje in de tractor ligt is zo onwijs schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief ding he, keihard blaffen om z'n baasje, toen ben ik 'm maar gaan aaien. ;')

   Verwijderen
 10. Aah wat gaaf dat paragliden! Heel mooie plaatjes<33

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten we dat ook gaan doen op onze volgende date, hihiahaha. Thanks guurl. <3

   Verwijderen
 11. Heel druk. Maar ja. Altijd tijd om deze prachtige foto's te bekijken. Want weetje, ze zijn zo moooooi!! Ik kan echt genieten van jouw foto's kijken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blergh. Die laatste weken. Dat vind ik wel heel lief! <#3

   Verwijderen
 12. Aah, deze foto's brengen echt een heel leuk sfeertje met zich mee. Erg tof trouwens dat je broertje ging paragliden, dat lijkt mij echt doodeng, oh well.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi, beautiful, schön, bonito <3 talentje weer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. WAUW JE FOTO'S! Al je foto's zijn zo mooi Laura. Echt even serieus. Al jouw foto's!! Heel veel succes met school. Ik heb het gelukkig niet meer zo druk hihi. Voor nu dan, want wie weet.. Herkansing..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Holy moly wat hou ik van je foto's... En 300 meter is echt mega hoog!! Ik zou het zelf echt niet durven (denk ik?). Heeeeel veel succes nog!!! Laat ze een poepie ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dat ga ik zeker doen! Aftellen nog, 3 weken.... Pfoe. Hou van jou <3 ;)

   Verwijderen

LIEFSLAAURA + BLOG DESIGN BY Labinastudio